Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Supangleli Tavuk Göğüsü

Supangleli Tavuk Göğüsü
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
lezzet-soleni.jpg

Supangleli Tavuk Göğüsü Tanımı İçin Gereçler


Tavuk göğsü için;
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 125 gram tereyağ
  • 1 paket vanilya
Supangle için;
  • 500 ml süt
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 1 dolu yemek kaşığı un
  • 1 dolu yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 buçuk yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 100 gram çikolata
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Yarım bardak soğuk su

Supangleli Tavuk Göğüsü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tereyağ eritilip un eklenir ve kokusu çıkıp rengi hafif dönene kadar kavrulur.
  2. Süt eklenip pürüzsüz olana kadar çırpılır.
  3. Kaynamaya başlayınca şeker ve vanilya eklenip koyuluşana kadar pişirilir.
  4. Ocaktan alıp 5 dakika kadar blander ile çırpılıp kuplara yada borcama dökülür.
  5. Tavuk göğsü soğurken supangle yapmaya başlanır????.
  6. Tereyağ ve çikolata hariç tüm gereçler tencereye alıp çırpılır.
  7. Yoğunlaşana kadar çırparak pişirilir.
  8. Tereyağ ve çikolata eklenip eritilir.
  9. Soğuk su eklenip güzelce çırpılır.
  10. Tavuk göğsünün üzerine eşit biçimde dökülür.
  11. Üzerini kakao ile süsleyip servis edebilirsiniz.
    ????????????????????.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt