Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Supangle

Supangle
0
89

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt artı 2 bardak süt
  • 6 yemek kaşığı dolusu toz şeker
  • 6 yemek kaşık dolusu mısır nişastası ( un yahut buğday nişastası da olabilir)
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 5 yemek kaşığı kakao
  • 200 gram bitter çikolata
  • 1 paket krema
  • 1 paket vanilya
Üzeri için;
  • 1 paket damla çikolata
  • 1 paket bitter çikolata
  • 1 paket beyaz çikolata

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sütü tencereye alalım.
  2. Ayrı bir kasede iki bardak sütle yumurta sarılarını, nişasta, kakao ve şekeri çırpalım.
  3. Tenceredeki süte ek edelim ve karıştıralım.
  4. Çikolatayı ekleyelim.
  5. Göz göz olmaya başlayınca kremayı dökelim, altını kapatalım.
  6. Ilıyana kadar mikserle orta ara çırpalım.
  7. Kaselere paylaştıralım. ( bu ölçüyle 12 adet çıktı).
  8. Üzerlerine damla çikolata ve rendelenmiş öteki çikolatalarla süsleyelim.Afiyet olsun.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt