Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Supangle

Supangle
0
34

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
supangle.jpg

Supangle Tarifi İçin Malzemeler

• 4 su bardağı süt
  • 1 paket sıvı krema
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı dark kakao
  • Yarım su bardağı şeker (Arttırabilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 100 gram çikolata (80 gram bitter+20 gram sütlü kullandım)sadece bitterde ekleyebilirsiniz
  • Yarım su bardağı buzlu soğuk su

Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuru malzemeleri tencereye alalım iyice bir karıştıralım.
  2. Şekeri ve sütü ekleyelim sıvı kremayıda ekleyip hiç topak kalmayacak şekilde karıştırdıktan sonra ocağa alalım ve kaynayana kadar devamlı karıştıralım.
  3. Bir iki göz fokurdayınca ocaktan alalım içerisine çikolata tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştıralım kenara alıp ilk sıcaklığının çıkmasını bekleyelim.
  4. Daha sonra içerisine yarım su bardağı buzlu soğuk suyu ekleyip, mikserle çırpalım ve kuplara pay edelim.
  5. Üzerini dilediğiniz şekilde süsleyerek servis edebilirsiniz.
  6. Ben üzeri için krem şanti çilek çikolata ve yeşil fıstık kullandım???? Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun????.
Supangle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tam Ölçülü Pastane Usulü Supangle Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt1 su bardağı şeker4 tepeleme yemek kaşığı un3 tepeleme yemek kaşığı kakao2 adet yumurtanın sarısı75 gram margarin1 paket vanilya1 paket bitter çikolata (80 gr)1 su bardağı soğuk su Tam Ölçülü Pastane Usulü Supangle Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Supangle Tarifi İçin Malzemeler 5 su bardağı süt1 yumurta sarısı3 yemek kaşığı un7 yemek kaşığı şeker1 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı kakao100 gram bitter çikolata2 yemek kaşığı tereyağı1 su bardağı soğuk su Supangle keki için 2 adet yumurta2 kahve fincanı şekerYarım su bardağı sıvı yağ2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Supangle Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı süt2 adet yumurta sarısı3 yemek kaşığı un6 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı kakao100 gram bitter çikolata2 yemek kaşığı tereyağı1 su bardağı soğuk suKakaolu kek konutta kakaolu kek yoktu ben bisküvi kullandım Supangle Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Supangle Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt5 yemek kaşığı şeker2 yemek kaşığı tepeleme un1 yemek kaşığı tepeleme nişasta2 yumurtanın sarısı1 tatlı kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı dark kakao80 gram (1 paket) bitter çikolata1 su bardağı buz dolu su Altına: Kakaolu kek Supangle Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Supangle Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt (5 su bardağı)1 su bardağı şekerYarım su bardağı un ve nişasta karışımıNişasta 1 yemek kaşığı olması yeterli1 tane tam yumurta1 su bardağı buzlu su1 paket 80 gr çikolata sütlü veya bitter1 dolu yemek kaşığı tereyağYarım su bardağı kakaoKeselerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt