Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Supangle (Orjinal Tat)

Supangle (Orjinal Tat)
0
55

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
supangle-orjinal-tat.jpg

Supangle (Orjinal Tat) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 paket krema
  • 1/2 (yarım) su bardağı nişasta
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı nescafe
  • 1/2su bardağı şeker
  • Ocaktan aldıktan sonra
  • 1/2su bardağı şeker
  • 80 gr bitter çikolata
  • Çeyrek su bardağı soğuk su
  • 1 paket vanilya

Supangle (Orjinal Tat) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Supangle için bütün materyalleri tencereye alalım.
  2. Çırpıcı ile pürüzsüz olana denk çırparak pişmesini sağlayalım.
  3. Kıvam alınca ocaktan alalım. Şeker, çikolata, su ve vanilyayı ekleyip, düzgünce çırpalım.
  4. Sürekli çırparak ılımasını sağlayalım ve daha sonra kullara ekleyin.
  5. Soğuttuktan sonra süsleyerek servis edelim. Birebir pastane lezzetinde ????.
Supangle (Orjinal Tat) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt