Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sunay Akın Sozleri

Hoş geldin! Nako7 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sunay Akın Sozleri
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sunay Akın şiirleri
Sunay Akın yazıları
Sunay Akın hikayeleri
Sunay Akın anlamlı sozleri

Bir gun diyorum Bir gun gelecek,
Ve uyanınca ilk aklıma gelen sen olmayacaksın

Hayat işte Uykun gelsin diye hayaline giren koyunları, Uykun kacsın diye hayatına giren okuzleri sayarsın

Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, cağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa da yetmez

Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir cocuğun nefreti kadar Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan donup duran donme dolaplar

Kulkedisi ne yapsın, kendisini ancak ayak numarasından tanıyabilen bir salağı

Ozlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi caresizlik yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik

Uzulmuyorum beni sevmeyeni ben de sevmem o bensizliği goze aldıysa zaten, ben onsuzluktan bir şey kaybetmem

İnsanlar sizin onu ne kadar cok sevdiğinizi anlarsa bırakıp gider, boş kalır ellerinizilk once kalp kırılır,sonra hayalleriniz

Sevmek, hayal kurmak kadar kolay bir bakıma fakat unutmak; kurduğun hayallerin gercekleşmesi kadar zor aslında

Buyuklerle ben yapamıyorum cocuklar da almıyor beni oyunlarına devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir cekmece gibiyim acılamıyorum sana

858,505Konular
982,818Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt