Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sultan Sarması

Sultan Sarması
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sultan Sarması Tarifi İçin Malzemeler Muhallebisi için:

*1 litre süt
*1 + 14 su bardağı şeker
*1 5 Türk kahvesi fincanı mısır unu nişastası
*1 Türk kahvesi fincanı un
*2 yemek kaşığı margarin yada teremyağ
*1 paket vanilya

Üzeri için:

*Tepsiye yayacak kadar hindistan cevizi
*İçi için krem şanti ve krem şanti için 1 su bardağı süt
*Arzuya göre antep fıstığı
*Ceviz

Sultan Sarması Tarifi Yapılışı Merhabalar
Çok güzel bir tatlı tarifi vereceğim Aslında bunu lokum gibi sararım ben ama bu sefer porsiyon dilimlemeyi tercih ettim Gelelim tarifimize ;
Öncelikle muhallebimizi hazırlayalım Margarin ve vanilya hariç hepsini karıştıralım Kıvam alınca vanilya ve margarini de ekleyip iyice çırpalım
Hindistan cevizi serilmiş tepsimize sıcak muhallebimizi yavaşça dökelim Ve soğumaya bırakalım
Soğuyunca krem şantiyi de tepsiye yayıp Biraz daha buzdolabında dinlendirelim
Ben bu sefer kare porsiyon yapmayı tercih ettim Küçük kareler kesip bir parçanın üzerine antep fıstığı koyup, diğer kare parçayı da üzerine kapadım
Çok çok hafif bir tatlı İster lokum gibi sarın İster porsiyon dilimleyin ,tercih size kalmış
Afiyet olsun

Similar threads

Hem hafif hem lezzetli bir tatlı tarifiyle karşındayız. Sultanlara layık, lezzetiyle damak çatlatan sultan sarması, isteğinize göre de değiştirebileceğiniz bir tatlı. Peki sultan sarması nasıl yapılır? İşte sultan sarması tarifi... Sultan Sarması İçin Gerekli Malzemeler 1 litre süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Sultan Sarması (Sarma Güzeli) Tarifi İçin Malzemeler *1 litre süt *1 su bardağı şeker+2 yemek kaşığı *1, 5 Türk kahvesi fincanı buğday nişastası *1 Türk kahve fincanı un *3 dolu yemek kaşığı kakao *75 gr margarin *1 paket vanilya Arasına: *1 poşet krem şanti *1 bardak süt *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Sultan Sarması (Lokumu) Tarifi İçin Malzemeler *1 kg süt *1 kahve fincanı un *1,5 kahve fincanı nişasta *1 bardak + çeyrek bardak şeker *2 kaşık kakao *Hindistan cevizi *1 kaşık margarin *Vanilya *Krem şanti *1 bardak süt Sultan Sarması (Lokumu) Tarifi Yapılışı 1 litre süte bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Sultan Sarması (Lokum Tatlısı) Tarifi İçin Malzemeler *1 litre süt *1 fincan mısır nişastası *2 fincan un *1, 5 su bardağı şeker *100 gr margarin *1 paket vanilya Altı için; **Hindistan cevizi Üzeri için; *2 paket krem şanti *1, 5 su bardağı süt *1 paket fındıklı çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sultan Sarması (Lokum Tatlısı) Tarifi İçin Malzemeler *1 litre süt *1 fincan mısır nişastası *2 fincan un *1, 5 su bardağı şeker *100 gr margarin *1 paket vanilya Altı için; **Hindistan cevizi Üzeri için; *2 paket krem şanti *1, 5 su bardağı süt *1 paket fındıklı çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt