Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sultan Dizisi 1. Bolumde Calan Şarkı Sozleri

Sultan Dizisi 1. Bolumde Calan Şarkı Sozleri
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hangi Bağın Bağbanısan Şarkı Sozleri

Sultan Dizisinde Calan Hangi Bağın Bağbanısan Şarkı Sozu

Hangi Bağın Bağbanısan Gulusen Gulusen,
Aldın Aklım Ettin Beni Deli Sen Aman
Yuz Yıl Gecse Gene Benim Malımsan
Malımsan,
İsterem Ki Bir Gun Evvel Gelesen Aman

Oldum Bittim Eridim Kul Oldum Aman,
O Senin Aşkın Elinden Eridim Aman,
Sesin Aldım Yuzun Gordum Ayıldım Aman

Diyarbakır Etrafında Bağlar Var Bağlar Var,
Fitil İşler Yureğimde Yara Var Aman
Sen Gidersen Benim Başka Kimim Var
Kimim Var,
İsterem Ki Bir Gun Evvel Gelesen Aman

Oldum Bittim Eridim Kul Oldum Aman,
O Senin Aşkın Elinden Eridim Aman,
Sesin Aldım Yuzun Gordum Ayıldım Aman

Similar threads

Sultan Dizisinde Calan Şarkı 28 Mayıs Sultan Dizisinde Calan Şarkının Sozleri Hangi bağın bağbanısan gulusen Aldın aklım ettin beni deli sen amman Kırk yıl kalsa gene kendi malımsan İsterem ki bir gun evvel gelesen amman Oldum bittim eridim kul oldum amman O senin aşkın elinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Diyarbakır Turkuleri En guzel Diyarbakır Turkuleri Ağla Gonul (Kekliğim) Ağla gonul gene bugun ağlamanın zamanı geldi Yas matem giyip kara bağlamanın zamanı geldi Di gel anam gel kekliğim aman kekliğim aman gel Felek bana kara dedin harap ettin omrumu Gel kurtar ecel bu canı gitmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
İffet dizisi 12 kasımda calan şarkı paramparca sozleri Halil sezai paracıkoğlu paramparca şarkı sozu Olu aşk diyarlarına beni sen attın da İcim paramparca Viraneyim yalan oldum Sesin yankı olur boğar her adımda İcim paramparca Viraneyim duman oldum Haykırsam Ellerimi acsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Muck Dizisi 4Bolumde calan şarkı Atım Araptır benim şarkı sozu Muck Dizisi 26 ocakta calan şarkı Atım Araptır Benim sozleri Atım araptır benim Yukum şaraptır benim Bu yıl boyle giderse Halım haraptır benim Emişim de gumuşum bir hoşum aman Cokca da icmişim sarhoşum aman Atım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt