Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sultan Aziz Tatlısı Tarifi Resimli

Hoş geldin! Leonardo tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sultan Aziz Tatlısı Tarifi Resimli
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Sultan Aziz Tatlısı nasıl yapılır



Sultan Aziz Tatlısı Yapılışı

Sultan Aziz Tatlısı Malzemeler

bir buçuk kahve fincanı pirinç unu
yarım kahve fincanı mısır nişastası
7 su bardağı süt
bir buçuk su bardağı toz şeker
1 su bardağı soğuk su
bir tutam tuz
1 kahve fincanı hindistancevizi
1 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm
1 nehir bardağı tuzsuz badem (kavrulup, kabukları soyulmuş)
1 kahve fincanı rendelenmiş portakal kabuğu




Sultan Aziz Tatlısı Tarifi
Bademleri robottan geçirin Üzümleri yıkayıp süzün Bir tencereye 7 su bardağı süt, bir tutam tuz, 1 kahve fincanı rendelenmiş portakal kabuğu ve toz şekeri koyup orta ateşe kaynatın bu arada bir kasede nişasta ve pirinç ununu, 1 su bardağı soğuk su ile karıştırın Kaynamakta olan süte yavaşça karıştırarak bu karışımı ekleyin Süt boza kıvamına gelince, ezilmiş badem, hindistancevizi ve 1 su bardağı üzümü atın Karıştırarak tatlıya yedirin ve anında ateşten alın Tatlıyı kaselere boşaltıp soğutun ve dilediğiniz şekilde süsleyip, dilerseniz servis tabağına ters çevirerek, servis yapın *
 
858,505Konular
982,566Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt