Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Süleyman Soylu'dan AKP’li başkana soruşturma izni

Süleyman Soylu'dan AKP’li başkana soruşturma izni
0
219

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
115397.jpg

Balıkesir Sındırgı ilçesinde, Kocahan Cumhuriyet Çarşısı Projesi işi için tahliye davasının sonucu beklemeden iş yerlerinin çatılarının sökümü talimatını veren AKP’li Sındırgı Belediye Lideri Ekrem Yavaş, hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu soruşturma müsaadesi verdi.

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine nazaran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı soruşturma talebinde şöyle denildi:

"Kocahan Cumhuriyet Çarşısı Projesi işi için yapıların yıkımına gidileceği açık olduğundan, bu çatıların tahliye davası sonucu beklenilmeden, çatıların söküm süreci için talimat veren Sındırgı Belediye Lideri Ekrem Yavaş, işyerlerine ilişkin çatıların söküm sürecine karar veren Belediye Lider Yardımcısı Davet Çağatay Çavdar ile çatıların sökümüne karar vererek kendisine bağlı kademe çalışanlarına uygulatan Makine İkmal, Bakım ve Tamir Müdür Vekili Alişan Çağdaş hakkında; 4483 sayılı Memurlar ve Öteki Kamu Vazifelilerinin Yargılanması Hakkında Kanunun 6’ncı hususu yeterince soruşturma müsaadesi verilmesine…"

Similar threads

Yeşilyurt Belediyesi, Eylül 2020’de ‘Çevreye Hassas Bireyler Yetiştirmek Projesi’ için 45 kişiyi yurt dışına göndermiş, lakin gidenlerden yalnızca 2 kişi geri dönmüştü. Olayın ortaya çıkmasının akabinde İçişleri Bakanlığı soruşturma başlatmıştı. Gri pasaport skandalı soruşturmasında eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun; Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş'ın vazifesini berbata kullandığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılması için inceleme yapılmasına onay verdiği ortaya çıktı. Sabah'tan Tolga Özlü'nün haberine nazaran, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu'na başlatılan 'el bağlama' incelemesi için "Bu imajları gördükten sonra ben de saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Bana nazaran cürümdür. Bu türlü bir imaj olamaz" dedi lakin "Ben buna soruşturma müsaadesi vermem" diye ekledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu hakkında "görevden uzaklaştırılan HDP'li belediye liderlerini ziyaret ederek hatalıyı övdüğü ve Fatih Sultan Mehmet'in türbesinde ellerini geriden bağlayıp saygısızlık yaptığı" tezleriyle ilgili soruşturma müsaadesi vermedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
İBB Lideri Ekrem İmamoğlu hakkında 'Fazilet Durağı' tartışmasıyla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından verilen soruşturma müsaadesinin münasebetinin, argüman edildiği üzere 'sahte evrak düzenlemek' olmadığı ortaya çıktı. Sahte evrakla ilgili kovuşturmaya gerek görülmediği, yeteri kadar araştırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,523Konular
981,277Mesajlar
31,132Kullanıcılar
muhammedwaspSon üye
Üst Alt