Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sulama kanalında el bombası

Sulama kanalında el bombası
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sulandırma kanalında el bombası 1549050180 1549050180 sulamakanalindaelbombasi5c54a148ecf7fsulamakanalindaelbombasi5c54a148ecf7f http:staticguncelnetarchive5369peayeTXCvFm MalatyaSivas karayolunun 20 kilometresinde yer alan sulandırma kanalının içinde 14 el bombası bulundu MalatyaSivas kara yolu Tepeköy mevkisinde DSİ'ye ait sulandırma kanalından çıkarılan balçığın içinde bulunan bir kutuda 14 adet el bombası, 1 adet sis bombası bulundu Jandarma, çevre güvenliği alarak, kanalın çevresinde kazı yaptı Tepeköy'de yaşayan Sabri Kızılca (35), yaptığı açıklamada, takriben 10 gün önce su kanalının temizlenmesi esnasında çıkan balçığın kanalın kenarına bırakıldığını, bugün işe sırası gelmişken balçığın içinde bir kutu gördüğünü, kutuyu açtığında içinden el bombaları çıktığını söyledi Bombaların 19971999 tarihli gazetelere sarılı olduğunu açıklayan Kızılca, köy muhtarına ve jandarmaya haber verdiğini dile getirdi Sabri Kızılca'nın ihbarı üstüne olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevre güvenliği alarak kanalın etrafında kazı yaptı Jandarma yetkilileri, bir kutudaki 14 adet el bombası ile 1 adet sis bombasının menşe konusunda hemen şimdi veri sahibi olmadıklarını, kriminal şubede çözümleme yapıldıktan sonra net data elde edileceğini belirtti Kazının tamamlandığı ve başka bir bulguya ulaşılmadığı da kaydedildi