Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şukru Ozyıldız Kimdir

Şukru Ozyıldız Kimdir
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şimdilerde Star tv ekranlarında yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisiyle adından sıkca soz ettiren başarılı genc bir oyuncu Şukru OzyıldızGenc oyuncu hakkında pek cok şey merak ediliyor işte Şukru Ozyıldız hakkında merak edilen herşey

Şukru Ozyıldız İzmir'de 1988 yılında dunyaya gelmiştir Ege universitesi iktisat bolumunden okuluna devam eden oyuncu halen son sınıfta okuyor Şukru Ozyıldız oyunculuk eğitimini Mujdat Gezen merkezinde almıştırŞukru Ozyıldız Atv ekranlarında yayınlanan Ucurum isimli dizide Avukat rolunu canlandırmıştırYine Fox tv'de bir zamanlar yayınlanan Derin Sular dizisinde Toprak karakterini canlandırmıştır

Şukru Ozyıldız Benim Hala Umudum Var isimli dizisinde Ozan karakterini canlandırıyor

imagessukruozyildizkimdir5ae2241f70d36jpeg

Similar threads

Şukru Ozyıldız biyografi Şukru Ozyıldız hayatı, fotoğrafları 1988 yılında İzmirde doğduEge Universitesi İşletme bolumu son sınıf oğrencisi olan OZYILDIZ yıllarca calıştığı aile şirketinden oyunculuk aşkı icin ayrılıp bu meslekte kendini geliştirmek icin Mujdat Gezen Sanat Merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Star tv nin beğenilerek izlenen yeni dizilerinden biri olan Benim Hala Umudum Var dizisi gunden gune beğeniyle izlenmeye devam ediyor Benim Hala Umudum Var dizisinde İstanbul'un gosterişsiz semtlerinden birinde , annesi kız kardeşi , uvey babası ve uvey babasının cocuklarıyla birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Star tv ekranlarında yayınlanmaya başlanan Benim Hala Umudum Var dizisi oldukca ilgi gordu beğeniyle izlenen dizinin başrollerinde Berk Oktay, Gizem Karaca ve Şukru Ozyıldız oynuyor Benim Hala Umudum Var dizi konusu Benim Hala Umudum Var dizisinde İstanbul'un gosterişsiz semtlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Benim Hala Umudum Var Oyuncu Kadrosu Merakla beklenen yerli bir diiz daha cekimlerine başlamak uzere Benim Hala Umudum Var dizisinin oyuncu kadrosu belirlendiGenc oyuncuların yanı sıra usta oyuncularında yer alacağı Benim Hala Umudum Var dizisinin hazırlıklarına buyuk bir titizlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Şimdilerde Star tv ekranlarında yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisiyle adından sık sık laf ettiren başarılı genç bir oyuncu Şükrü ÖzyıldızGenç oyuncu hakkında böylece çok şey merak ediliyor işte Şükrü Özyıldız hakkında merak edilen herşey Şükrü Özyıldız İzmir'de 1988 yılında dünyaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt