
Sufle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı toz şeker
- 6 adet yumurta
- 100 gram bitter çikolata
- 100 gram sütlü çikolata
- 1 su bardağına yakın un
- 200 gram tereyağ
- 1 paket vanilya
Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tereyağını ve çikolatayı benmari adabı eritelim ????
- Daha sonra yumurta beyazına bir çimdik tuz ek edelim karbeyazı olana kadar çırpalım ve başka bir kapta yumurta sarılarını şekeri vanilyayı ve un karıştıralım ve erittiğimiz çikolatayıda ek edip karıştırmaya devam edelim.
- Daha sonra karbeyazı olan yumurta akını karışıma ek edelim bir spatula yardımıyla havası sönmeden uygunca bir birine yedirelim ve sufle kaplarımızı yağlayalım yavaşça daha sonra harcımızı kaplara bölüştürelim.
- Verdiğim ölçü 5-6 adet sufle çıkıyor hanımlar ????????????kaseleri bir tepsiye dizelim evvelce ısıttığımız 200 derece fırında 10 dakika bekletelim fırından çıkardıktan sonra biraz ılımasını bekleyin hanımlar
- Sonra ister aykırı çevirerek ister kaselerde yiyebilirsiniz tercih sizin ???? üzerine pudra şekeri serpiştirerek afiyetle yiyebilirsiniz suflemiz hazır hanımlar şimdiden ımmm sesleri gelmeye başladı ????????????????.