iltasyazilim
FD Üye
Sucuklu Mantarlı Pizzam Tarifi İçin Malzemeler
*500 gram un
*1 paket yaş maya
*Sıvı yağ
*Tuz
*Ilık su
Üzeri için:
*Mantar
*Sucuk
*Salça ( Suyla karıştırın ve dilediniz baharatları kulanın )
*Biber
*Kaşar peynir rendesi
Sucuklu Mantarlı Pizzam Tarifi Yapılışı Merhaba,
Öncelikle bütün hamur malzemelerimizi bir kaba alıp pürüzsüz bir hamur yoğuruyoruz ve 1 saat kadar dinlendiriyoruz*Mantarlarımızı, sucuklarımızı ve biberlerimizi kesip kenara alıyoruz*Salçalı sos için 2 kaşık salça ve tuz, kekik, karabiber ve az biraz reyhan koyup suyla karıştırıyoruz*Hamurumuz tam iki tepsiliktir Hamurumuzu tepsi büyüklüğünde açıyoruz ve yağılı kağıt üzerine seriyoruz Dilediniz bir şekilde pizzanızı yapa bilirsiniz Ben önceden ısıtılmış fırına ( 180 derece ) sürmeden yarım saat kadar bekletiyorum o zaman tüm malzemelerin ve salçadaki baharatların kokusu hamura siniyor ve daha lezzetli oluyor 20 dk sonra pizzanız hazır
Afiyet olsun
*500 gram un
*1 paket yaş maya
*Sıvı yağ
*Tuz
*Ilık su
Üzeri için:
*Mantar
*Sucuk
*Salça ( Suyla karıştırın ve dilediniz baharatları kulanın )
*Biber
*Kaşar peynir rendesi
Sucuklu Mantarlı Pizzam Tarifi Yapılışı Merhaba,
Öncelikle bütün hamur malzemelerimizi bir kaba alıp pürüzsüz bir hamur yoğuruyoruz ve 1 saat kadar dinlendiriyoruz*Mantarlarımızı, sucuklarımızı ve biberlerimizi kesip kenara alıyoruz*Salçalı sos için 2 kaşık salça ve tuz, kekik, karabiber ve az biraz reyhan koyup suyla karıştırıyoruz*Hamurumuz tam iki tepsiliktir Hamurumuzu tepsi büyüklüğünde açıyoruz ve yağılı kağıt üzerine seriyoruz Dilediniz bir şekilde pizzanızı yapa bilirsiniz Ben önceden ısıtılmış fırına ( 180 derece ) sürmeden yarım saat kadar bekletiyorum o zaman tüm malzemelerin ve salçadaki baharatların kokusu hamura siniyor ve daha lezzetli oluyor 20 dk sonra pizzanız hazır
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.