Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sucuklu Kuru Fasulye

Sucuklu Kuru Fasulye
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
sucuklu-kuru-fasulye.jpg

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller

• 2 su bardağı kuru fasulye
  • 1 büyük soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • Sucuk
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • Tuz
  • Su

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 2 su bardağı fasulyeyi yıkayıp düdüklüde 15 dakika haşlıyoruz ve ocağın altını kapattıktan sonra kapağı açmadan 20 dakika daha bekletiyoruz ki yeterlice şişsin.
  2. Soğanı küçük küçük doğrayıp sıvıyağ da kavuralım içine salçaları da ekleyip biraz daha kavuralım ve sucukları ekleyip 3-4 dakika daha kavuralım.
  3. Haşlanmış ve suyunu süzdüğümüz fasulyeleri de ekleyip, tuzunu atıp suyunu koyalım. Fasulyeler yumuşayana kadar pişirelim.
  4. Suyu birinci olarak üzerine çıkana kadar ekleyin sonra suyunu çektikçe yavaş yavaş ekleyin. Sulu yemeklerde genelde bu biçimde yapmanızı tavsiye ederim suyu birden konuşunca yemeğin tadı düzgün olmuyor.
  5. Ben fazla baharat sevmediğim için sucuğun baharatı kâfi geldi bana bu yüzden baharat koymadım. Siz isterseniz damak tadınıza nazaran baharat ekleyebilirsiniz.
  6. Salçalarım tuzsuz olduğu için tuz ekledim fakat sizin ki tuzluysa tuz atarken dikkat edin.

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt