Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şu anda karar vermem lüzumlu nolursununz bi bakın noolur

Hoş geldin! roni2022 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
şu anda karar vermem lüzumlu nolursununz bi bakın noolur

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba ben 17 yasındayim sevdigim cocuk bizle ayni sinifta ve ayni arkadas grubunda Onu okul basladigindan beri seviyorum ve ayni ortamdayiz diye vazgecemiyorum Suan konusuyoruz bitanem biricigim filan diyo kesintisiz msj atıyorfotograf istiyo benden arada merak ediyo ve ona küsersem birsürü msj atar bana hatta dün aksam öpüyorum seni rüyanda bizi gör demisti sen bana lazımsın demisti Ama ben ona güvenemiyorum beni üzmesinden korkuyorum bana deger veriyo bunu biliyorum cümbür cemaat pek söylüyoo ama bu cocuk böylece bi insanki ne vakit ne yapcagi emin olmuyor Bende birdenbire degisir bise olur yada baska kizi gördügünde benden vazgecerse diye korkuyorum korkuyorum bana bise söyleyin nolur ne yapiyimki

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt