Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar steam üzerinden satın alabileceiğim strateji oyunu arıyorum arkadaşlarımla oynayabilecek mesela generalred alertage of empres tarzı oyun önerebilimisniz teşekürler
Herkeze merhaba öncelikle konuyu doğru yere açtımmı emin deilim Neyse sadede gelelim arkadaşlar strateji oyunu arıyorum ama oyunda ordumuzu kuralım ve diğer ülkeleri fethedelim grafikleri güzel olsun diğer şehirlerle barış yapalım savaş ilan edelim beraber başka yerlere saldıralım filan Age Of...
Şimdi Öncelikle herkese hayırlı günler FORUMTR derdime çare bulur dedim inşallahda bulucaksınız ümid ediyorum Şimdi ben online strateji arıyorum ama hamachi li değil Age of empires tarzı kendi şehrimi kurayım ordum olsun arkadaslarıma saldıraym falan filan bole bi oyun varmıdır ama hiç birşey...
beyler bana mount blade tarzı levelli geliştirmeli eğlenceli savaşlı aksiyonlu güzel uğraştıracak bi oyun arıyorum
RPG tarzı ingilizcem yok :S
Strateji olmasın Oyun bağlasn beni başından kalkamayım istiyorum
böyle bir oyun söylermisiniz bana
yada singleplayeri olan RPGMMO tarzı Mu...
Her yıl Steam Yaz İndirimleri'nde pek çok güzel oyun indirime giriyor. Özellikle birkaç yıl önce çıkmış olmasına rağmen oynandığında “Vay be" diyeceğiniz oyunlar, çok uygun fiyatlara satılabiliyor. Bazı oyunlar ise hiç duymadığınız fakat oynadığınızda çok sevebileceğiniz türde olabiliyor.
Biz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.