Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Strateji oyunu arıyorum

Strateji oyunu arıyorum
0
122

Similar threads

Herkeze merhaba öncelikle konuyu doğru yere açtımmı emin deilim Neyse sadede gelelim arkadaşlar strateji oyunu arıyorum ama oyunda ordumuzu kuralım ve diğer ülkeleri fethedelim grafikleri güzel olsun diğer şehirlerle barış yapalım savaş ilan edelim beraber başka yerlere saldıralım filan Age Of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Şimdi Öncelikle herkese hayırlı günler FORUMTR derdime çare bulur dedim inşallahda bulucaksınız ümid ediyorum Şimdi ben online strateji arıyorum ama hamachi li değil Age of empires tarzı kendi şehrimi kurayım ordum olsun arkadaslarıma saldıraym falan filan bole bi oyun varmıdır ama hiç birşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
beyler bana mount blade tarzı levelli geliştirmeli eğlenceli savaşlı aksiyonlu güzel uğraştıracak bi oyun arıyorum RPG tarzı ingilizcem yok :S Strateji olmasın Oyun bağlasn beni başından kalkamayım istiyorum böyle bir oyun söylermisiniz bana yada singleplayeri olan RPGMMO tarzı Mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Arkadaşlar strateji oyununa başlıyacağım güzel bir oyun varmı bildiğiniz şimdiden tşkler
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Her yıl Steam Yaz İndirimleri'nde pek çok güzel oyun indirime giriyor. Özellikle birkaç yıl önce çıkmış olmasına rağmen oynandığında “Vay be" diyeceğiniz oyunlar, çok uygun fiyatlara satılabiliyor. Bazı oyunlar ise hiç duymadığınız fakat oynadığınızda çok sevebileceğiniz türde olabiliyor. Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt