Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Starbucks Kurabiye

Starbucks Kurabiye

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 150 gram yumuşamış tereyağı
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı su
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı kadar tarçın
  • 1 su bardağından biraz eksik ince dövülmüş ceviz
  • 2.5 su bardağı un (Dikkatli ekleyelim)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 1 çay bardağı damla çikolata

Starbucks Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağı, yumurta sarısı, su, pudra şekeri ve tarçını bir kaba alıp, karıştıralım.
  2. Ardından cevizi ekleyip, tekrar karıştıralım.
  3. Un, kabartma tozu ve vanilini de ekleyip, ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  4. Son olarak damla çikolatayı da ekliyoruz ve çikolatalar karışasıya kadar yoğuruyorum.
  5. Hamuru uzun rulo haline getirip strece sarıyorum ve 25-30 dk buzlukta bekletiyorum.
  6. Hemen pişirmeyecekseniz buzlukta koruma edebilirsiniz.
  7. Buzlukta 30 dk bekledikten sonra çıkartıp 1 cm olacak halde kesip tepsiye diziyorum.
  8. Önceden ısıttığım 180 derece fırında altı pembeleşesiye kadar pişiriyorum. Ben yaklaşık 20 dk pişirdim. Denetimli pişirmeyi unutmayın☺ Afiyet olsun ????
Starbucks Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 adet yumurta150 gram tereyağı1 çay bardağı1 yemek kaşığı su1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 çay kaşığı tarçın1 çay bardağı damla çikolata ben olağan çikolata dilimleyip ekledim1,5 su bardağı un1 yemek kaşığı nescafeİsteğe nazaran ceviz Starbucks...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Starbucks Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 150 gram margarin1 adet yumurta sarısı ( küçük yumurtaysa 2 adet sarı)1 su bardağına yakın ceviz1 çay bardağı damla çikolataYarım çay bardağı pudra şekeriYarım çay bardağı şeker1 çay kaşığı kabartma tozu ve tarçın2 su bardağı un2 yemek kaşığı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Starbucks Kurabiye (Enfes Kurabiye) Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı veya margarin2 adet yumurta sarısı1 çay bardağı pudra şekeri1 su bardağı iri kıyım çekilmiş ceviz içi1 tatlı kaşığı hamur kabartma tozu1 tatlı kaşığı vanilya1 çay kaşığı tarçın1 çay bardağı damla çikolataUn (Ben 2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta sarısı150 gram margarin1 çay bardağı pudra şekeri1 yemek kaşığı su1 pk vanilyaYarım kabartma tozu1 çay bardağı ceviz yahut fındık1 çay bardağı damla çikolataUn Starbucks Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Margarini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Starbucks Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta sarısı300 gram tereyağ veya margarin150 gram pudra şekeri (1 buçuk çay bardağı)1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 tatlı kaşığı tarçın1 silme çay kaşığı zencefil (isteğe bağlı)2 yemek kaşığı su1 buçuk su bardağı cevizDr. oetker sütlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt