Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalar daha öncede sormuştum.Uydu cihazımdaki stalker bölümüne link girmek istiyorum ama nasıl yazacağımı bilemiyorum.Resimde görüldüğü üzere 4 adet portal girilebiliyor.Örneğin portal 1 e link ve mac tek sıra girilmesi lazım sanırım.Örnek bir link var mı.Nasıl yazılır yardım lütfen
Ustalar daha öncede sormuştum.Uydu cihazımdaki stalker bölümüne link girmek istiyorum ama nasıl yazacağımı bilemiyorum.Resimde görüldüğü üzere 4 adet portal girilebiliyor.Örneğin portal 1 e link ve mac tek sıra girilmesi lazım sanırım.Örnek bir link var mı.Nasıl yazılır yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 3365
4 adet oluşu 4 farklı link yükleme demektir örneğin bir nolu olana tıklayın url ve mac giriş bölümü açılacaktır en önemlisi aktif bir link bulmanız gerekir mevcut linkinizin url adresini girdikten sonra mac adresini girin okeyleyin
Vallahi dostum bu gibi cihazlara bel bağlamak hiç mantıklı değil.. satıcı firmalar ilk pyasaya sürdüklerinde yok uydudan günceleme yok yazılım desdeği , gibi şıkları sıralarlar.. 1 sene geçmeden aldığuınız cihaz normal bir uydu alıcı sınıfına düşer. yani alıcının elinde kalır..en güzeli satın aldığınız firmadan yardım alırsanız çok iyi olur derim
Ustalar daha öncede sormuştum.Uydu cihazımdaki stalker bölümüne link girmek istiyorum ama nasıl yazacağımı bilemiyorum.Resimde görüldüğü üzere 4 adet portal girilebiliyor.Örneğin portal 1 e link ve mac tek sıra girilmesi lazım sanırım.Örnek bir link var mı.Nasıl yazılır yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 3365
senin aldigin Satis Cihazdir yani Satan kisiler Sirket tarafindan önceden tanımlanmış Portal olarak programlanmistir
kutunun altinda mutlaka MAC Adresi yaziyordur.
Google, sanal dünyanın giriş kapısı oldu Aramak istediğimiz bütün bilgiye neredeyse buradan ulaşmaya çalışıyoruz Peki Google'da arama yapmanın incelikleri neler biliyor muyuz? İşte Google'ın incelikleri
Basit Arama
Google'da arama yapmak için, sadece tanımlayıcı birkaç kelime yazıp 'enter'...
YouTube, dünyanın en popüler video içerik sitelerinin başında geliyor. Günümüzde neredeyse bu platformu kullanmayan teknoloji kullanıcısı yoktur diyebiliriz. Çünkü YouTube, akıllı telefonlardan televizyonlara kadar birçok teknolojik cihazda kullanıcılarıyla buluşuyor. Birçok kullanıcı, bu...
7A’raf54:
Şüphesiz sizin Rabbiniz, gökleri ve yeri altı gün içinde (altı evrede) yaratan ve Arş’a kurulan, geceyi,kendisini durmadan takip eden gündüze katan, güneşi, ayı ve bütün yıldızları da buyruğuna tabi olarak yaratan Allah’tır Dikkat edin, yaratmak da, emretmek de yalnız O’na mahsustur...
1) Msn alanı (MSN SPACE) nasıl oluşturulur?
http:homeservicesspaceslivecom
http:wwwfreewebtowncomcommunityindexphp
Yukarıdaki siteden bir ftp alanı alın ve istediğiniz şarkıyı upload edin
Yukarıdaki siteye upload edip oradan link alabilirsiniz
7) BİRDEN FAZLA “POWER TOY: WİNDOWS MEDİA...
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.