Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Staj veya yaz uygulaması süresi ne kadardır?

Staj veya yaz uygulaması süresi ne kadardır?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları öğrencilerinin staj süresi 40 meslek günüdür Staj, 10 uncu sınıfın sonundan itibaren yapılabilir Anadolu sıhhat iş lisesi öğrencilerinin yaz uygulamaları, programlarında belirtilen süre kadardır 95) Dil ve Anlatım dersinin derslik geçmedeki etkisi nedir?
Öğrencinin dil ve anlatım dersi dışarıda öteki derslerinden başarılı olması durumunda bir üstteki sınıfa ortalamayla geçmesi söz konusu mudur? Mektep türüne kadar (Anadolu, Fen ve Sosyal Bilimler, Genel Lise) yılsonu ortalaması sağlanan öğrenci Dil ve Anlatım Dersinden başarısız olması halinde bir üstteki sınıfa sorumlu olarak geçebilir; öğrencinin mezun olabilmesi için Dil ve Anlatım dersinden sorumluluk sınavına girerek başarılı olması gerekmektedir

Örneğin; Anadolu Lisesi öğrencisinin not ortalamasının 300 olması durumunda öğrencinin Dil ve Anlatım dersinden başarısız olması durumunda öğrenci dil ve anlatım dersinden sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilir *

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt