Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Special Thanx

Special Thanx

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ben bu bölümün Moderatör'üyüm Ama bu bölümde benden fazla çalışna arkadalar var Bu başlıkta onlara teşekkür edicez
İlk teşekkürlerimiz punisher'a
Çok saolun arkadaşlar umarım yardımlarınız devam eder

Similar threads

Arkadaşlar selam, ben call of duty4 e yeni başladım ancak daha ilk bölümde takıldım takıldığım bölümün hangisi olduğunu size anlatayım tavandan aşağıya demir çubuk yardımı ile inip odanın içinde cansız hedefleri vuruyorum alt kata iniyorumiki tane odaya da gaz bombası atıyorum orda da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar selam geçenlerde 34 yeni oyun aldım Heroes5, Godfather, Global Storm ve Condemned; bu oyunu çok beğendim tam 6 cd fakat 4 bölümde takıldım lütfen oynayanlar ve geçenler yardım ederse çok sevinirim, Senaryo şöyle 4 bölümde metro istasyonunda bi vagonu aramam gerekiyo aksilik ya zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
15 ay bir birliktelimiz oldu ona her cumlemde her satırımda onu sevdigimi belirrtim htta ona can sıkıcı bir aldıgını bile duşuyorum günler bünleri kovaladı ilişkimizin ilk haftasında ban netten tanıstıgı bir arkadasını analttı xxxx diylelim ve bana onla gezecegini söledi bende ben tnaımadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Herkese merhabalar Umarım konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlar vardır Yardımlarınızı bekliyorum Öncelikle ben tarayıcı üzerinden online bir oyun oynamaktayım Reklamamı girer bilmiyorum o yüzden çekiniyorum doğrusu Herkesin ilk akla geldiği uzay strateji oyunu(ogame) Şimdi sorum şu ; Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaşlar ben deamond toolsta 56 tane oyun indirdim hepsini de yükledim ama en fazla 2 tane sanal disk oluşturuyor daha fazlasına izin vermiyor 1 tane sanal bölümde birden fazla oyun kurma ve oynama imkanım var mı bana bir yardım edebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,706Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt