Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sovmek Hakkında Ayet

Sovmek Hakkında Ayet
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sovmek Hakkında Ayet

Kendilerine bir mucize gelirse ona mutlaka inanacaklarına dair kuvvetli bir şekilde Allah'a andictiler De ki: Mucizeler ancak Allah katındandır Ama mucize geldiğinde de inanmayacaklarının farkında mısınız?
En'am : 109

Similar threads

Sövmek Hakkında Ayet Kendilerine bir mucize gelirse ona mutlaka inanacaklarına dair adaleli bir şekilde Allah'a andiçtiler De fakat: Mucizeler oysa Allah katındandır Fakat mucize geldiğinde de inanmayacaklarının farkında mısınız? En'âm : 109 *
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Peygamber'in yetki sınırı hakkında ayetler De ki: Ben size, Allah'ın hazineleri benim yanımdadır, demiyorum Ben gaybı da bilmem Size, ben bir meleğim de demiyorum Ben, sadece bana vahyolunana uyarım De ki: Kor ile goren hic bir olur mu? Hic duşunmez misiniz? En'am : 50 Kur'an hak olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Peygamberlerin fazileti hakkında ayet O peygamberlerin bir kısmını diğerlerinden ustun kıldık Allah onlardan bir kısmı ile konuşmuş, bazılarını da derece derece yukseltmiştir Meryem oğlu İsa'ya acık mucizeler verdik ve onu RUhu'lKudus ile guclendirdik Allah dileseydi o peygamberlerden sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Muşrikler Allah'tan başkasına tanrı edindiler hakkında ayetler İnsanlardan bazıları Allah'tan başkasını Allah'a denk tanrılar edinir de onları Allah'ı sever gibi severler İman edenlerin Allah'a olan sevgileri ise (onlarınkinden) cok daha fazladır Keşke zalimler azabı gordukleri zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Kuranda İsrailoğulları İle İlgili Ayeti Kerimeler Kuranı Kerim'de israiloğulları ile ilgili tahmini 41 ayet gecmektedir Ey İsrailoğulları, size verdiğim nimetimi hatırlayın, bana verdiğiniz sozu tutun ki, ben de size verdiğim sozu tutayım ve sadece benden korkun! Ey İsrailoğulları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
858,523Konular
981,268Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt