Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyal Medyada Doktorlardan Erdoğan'a Cevap: #GidecekOlanHekimlerDeğil

Sosyal Medyada Doktorlardan Erdoğan'a Cevap: #GidecekOlanHekimlerDeğil
0
18

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-8da95dc44cde0af755945cca77bb35faacfa9470.jpg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın tabiplere yönelik  “Gidiyorlarsa gitsinler, buralar boş kalmaz merak etmeyin” sözlerine yansılar sürüyor. Toplumsal medyada Erdoğan'ın kelamlarına karşılık hekimler #GidecekOlanHekimlerDeğil etiketiyle yanıt verdi. Etiket kısa müddette TT listesinin başına çıktı.

Erdoğan dün Beştepe’deki konuşmasında kelamı hekimlere getirerek, 'Doktorlar az para aldığı için ayrılıyorlar. Samimi konuşuyorum. Dost acı söyler. Bu hastaneleri inşa eden biziz. Hekimleri okutan yetiştiren devlet değil mi? E bu devlet sizi okuttu, yetiştirdi. Az para veriyormuşuz. Sordum en az alan ne alıyordur 8-9 bin, en çok alan ne alıyordur 25 bin civarında.  Buna karşın özel bölüm daha büyük paralar verdiği için kaçıp gidiyorlarmış. Açık konuşuyorum, varsın gidiyorlarsa gitsinler' demişti.

Erdoğan'ın kelamlarına bugün toplumsal medyadan #GidecekOlanHekimlerDeğil etiketiyle karşılık geldi

858,505Konular
982,678Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt