Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soslu Bonfile

Soslu Bonfile
0
43

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Soslu Bonfile Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo bonfile eti
  • 3 diş sarımsak
  • 3 adet defne yaprağı
  • 1 adet soğan
  • 2 adet kapya biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1.5 su bardağı su
  • Tuz karabiber

Soslu Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bonfile erlerimizi kızgın tavada mühürlüyoruz.
  2. Mühürleme sürecinin akabinde birebir tavada nişasta hariç tüm gereçleri soteliyoruz.
  3. Bonfile etlerimizle yaptığımız soteyi düdüklü tencereye alıp 20 dk pişiriyoruz.
  4. Ardından defne yapraklarını çıkarıp etleri bir tencereye alıyoruz ve kalan sulu karışımı blender yardımı ile eziyoruz ve tencereye ekliyoruz.
  5. 5 dk kaynatıyoruz ve sıcak su yardımıyla açtığımız nişastayı tencereye ekleyip 5 dk daha kaynatıyoruz. Afiyet olsun ????.
Soslu Bonfile Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt