Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soslu Biftek

Soslu Biftek
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
soslu-biftek.jpg

Soslu Biftek Tanımı İçin Gereçler

  • 10 dilim biftek
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 4 adet orta uzunluk domates ya da 1 bardak kışlık domates sosu
  • 15 adet arpacık soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 2 çay kaşığı tuz

Soslu Biftek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavaya az sıvı yağ koyarak kızdırın.
  2. Biftekleri gerili önlü mühürleyin.
  3. Düdüklü tencerenin tabanına biftekleri etinizin ölçüsüne nazaran düzgün bir formda dizin.
  4. Üzerine domates sosu, salça ve su karışımını ve baharatları yeterlice karıştırdıktan sonra döküp yayın.
  5. Arpacık soğan ve dörde kesilmiş sarımsakları ek edin.
  6. Düdüklü tencerenin kapağını kapatın ve kaynama sesi duyduktan sonra kısık ateşe alın.
  7. 30 dk da etleriniz pişecektir.
  8. Yanında patates püresi ile servis edilir. Afiyet olsun.
Soslu Biftek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt