Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soramazsın'a Katılan Erotik Dansçı Zeyrenda'nın Anlattıklarını Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

Soramazsın'a Katılan Erotik Dansçı Zeyrenda'nın Anlattıklarını Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!
0
72

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-749799ae1579bd70aba782f95ba326b7be569ab3.jpg

O kadar akıcı konuşmuş ki!
Kaynak: ...

Sizleri Soramazsın’ın yeni kısmına katılan Zeyrenda ile tanıştıralım. Kendisi bir erotik dansçı.

Zeyrenda 29 yaşındaymış. Kendisi erotik dans dersleri veriyor ve performansları yapıyormuş.

Pekala erotik dansçı ne demek? Olağan bir dansçı ile ortasındaki fark ne?

“Erotik dans erotik temellidir yani bir erotik dansçı aslında seyirciyle irtibat halince ve seyircide makul bir duyguyu uyandıran hareketleri yapan bireye deniyor. Daha çok kendisiyle ve vücuduyla irtibat içinde olan, kendine dokunan, üstünü çıkartan ve erotik bir duyguya yol açacak hareketleri yapan kişi.”

Neden erotik dansçı olmak istedin?

“Kadının soyunma özgürlüğünü gösterebilmek için erotik dansçı oldum. Başta pole-dance yapıyordum ve hiç erotik olmayan bir yerden yapıyordum. Daha sonra kendi vücudumu keşfetmek ve biraz da kendimle etkileşime geçebilmek için bunun erotik tarafını kullanmaya başladım ve bunu ilerlettim. Kendi vücudumla girdiğim bağlantısı anlatabilmek için de bunu perform etmeye (canlandırmaya) başladım zira bunu anlatabiliyor olsaydım anlatmayı tercih ederdim lakin zati benim konuştuğum en âlâ lisan benim vücudumla konuştuğum lisan olduğu ve bunu anlatmak istediğim için ben de en düzgün bildiğim yolla anlatmayı seçtim.”

Küçükken yaşadığın bir travma nedeniyle mi bu türlü bir iş seçtin?

“Belki de Türk toplumu beni o kadar kapanmaya ve giyinmeye itti ki ben de bu kadar büyük bir travmaya sebep oldu.”

Bu işe ne vakit başladın?

“Üniversite’yi bitirdikten sonra Londra’ya gitmiştim ve orada performer olmak istediğimi fark ettim. Döndüğümde burada performans yapmaya başladım. 2016’dan beri pole-dance ve türevlerini yapıyorum. 2019’dan beri de yalnızca erotik dans üzerine ağırlaşmaya başladım.”

Senin dansını kimler izlemeye geliyor?

“Herkes! 18-50 yaş ortası diyebilirim. Beni sırf yaşlı erkekler izlemiyor. Aslında erotizmi seven, bir dans performansı izlemeyi seven ve bu tecrübeden keyif almayı bilen herkes beni izlemeye geliyor.”

Şimdiye dek aldığın en tuhaf istek neydi?

“Benim için en garip olan eşimle, kız arkadaşımla, nişanlımla sevişir misin istekleri zira birincisi bu kimin talebi tam olarak ben bunu göremiyorum. İkinci olarak ben parayla seks tecrübesi satmıyorum. Bu daha güzel ya da daha berbat olduğu için değil, yalnızca benim yaptığım şey bu olmadığı için.”

Performans sırasında yaşadığın en utanç verici an neydi?

“Bir defasında sandalyeden düşmüştüm. Bir kezinde de hiç kimse alkışlamamıştı.”

Nerede dans ediyorsun?

“Özel tertipler, partiler, doğum günleri.”

Yaptığın işi insanlara nasıl açıklıyorsun?

“Striptizciyim diyorum. Eee sen neler yapıyorsun diye sorarlar ya ‘soyunuyorum’ diyorum.”

Bu iş sence seni yalnızlaştırıyor mu?

“Evet. Beni destekleyen bir bayan çemberi var. ‘Eveet üstünsün devam et’ diyen lakin öbür taraftan senden avantaj elde etmeye çalışan beşerler var.”

Aldığın işlerde seni rahatsız eden bir durum yaşandı mı?

“Beni hiçbir seyirci rahatsız etmedi.”

Hiç seninle birlikte olmak için yüksek meblağlarda para teklif eden oldu mu?

“50 bin TL teklif eden olmuştu. Kabul etmedim olağan ki.”

İnsanların sana cinsel bi nesne üzere bakmaları nasıl hissettiriyor?

“İnsanlar esasen bayanlara ikinci cins ve cinsel nesne muamelesi yapıyor. Bu sizin ne iş yaptığınızla falan alakalı bir şey değil. Benim yaptığım şey cinsel bir şeyle ilgili değil. Benim yaptığım şey büsbütün vücut ve kendimim vücudumla irtibatıyla ilgili bir iş… Sokakta yürüyen bir bayan ne iş yaptığından bağımsız olarak etek, topuklu ayakkabı giyiyorsa aslında cinsel nesnedir. Beşerler her şeye bu istikametten bakmaya o kadar yatkın ki.”

Bayan vücudu üzerinden prim yaptığın düşünüyor musun?

“Burada bayanı bilinçsiz bir imaj haline getirdiklerini düşünüyorum zira vücut bağımsız olarak benim vücudumdan bahsedemeyiz. Bu, benim. Ben bir beşerim. Benim bir şuurum var, aklım var ve yapmak istediklerim var. Ben bu ‘erotik işler eril bakışa hizmet ediyor’  yaklaşımını asıl bayanı objeleştirici buluyorum. Ben erkeklerin beni cinsel nesne olarak görmesinden çekinerek mi davranmak zorundayım?”

Röportajın devamını buradan izleyebilirsiniz:

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!