Güz Mevsimi İle İlgili Kısa Şiirler Kısa Sonbahar Şiirleri Güz ile ilgili şiirler kısa Sevgili melekler, yaz mevsiminin bittiği ve güz mevsiminin birincil ayını yaşadığımız şu günlerde kısa sonbahar şiirleri ile karşınızdayız İşte bütün da mevsime uygun Sonbahar ile ilgili şiirler kısa kısa 1549099901 1549099901 sonbaharmevsimiileilgilikisasiirler5c556381b9cc2sonbaharmevsimiileilgilikisasiirler5c556381b9cc2 sonbaharmevsimiileilgilikisasiirler5c556381b9cc2 Bekler SONBAHAR Göç kervanını yükler güz Herşeyi çeyize ekler güz Giyer yapraklardan gelinliğini, Sevgilisi kışı bekler güz ADIM GÜZ Nasıl iş bu her yanına çiçek yağmış erik ağacının ışık içinde yüzüyor neresinden baksan gözlerin kamaşır fakat ben akşam olmuşum yapraklarım dökülüyor usul yöntem adım sonbahar Attila İlhan SONBAHAR Geldi bundan böyle güz, Sarardı defalarca yapraklar Rüzgar fazla sert esiyor Yapraklar dökülüyor Gündüzler kısalıyor Gecelerse uzuyor Güneş eskiye kadar Daha erken batıyor Renk renk çiçekler soldu Bundan Böyle sonbahar oldu Evlerin dört bir yanı Elma ,armutla doldu Havalar serinledi Kuşlar döndüler geri Uçmuyor kelebekler Göçtü gitti leylekler Müfit AKSAKAL