Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

♥ Son Ve Anlamsız Bir Kaç Cümle ♥

♥ Son Ve Anlamsız Bir Kaç Cümle ♥
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
♥ Son Ve Yararsız Bir Kaç Tümce ♥ 1549073521 1549073521 sonveanlamsizbirkaccumle5c54fc76460f6sonveanlamsizbirkaccumle5c54fc76460f6 http:img516imageshackusimg5169755imzaie0by9 Aci cekmenin sonu yokmus anladim Yaran bir yerlerde surekli kaniyor Yarali olan nerelerim varsa tümü bagiriyor aciyla yardim etdiye Hicbir sey yapamiyorum Elim kolum bagli Tipki ayriligimiza engel olamadigim zamanki gibi Hicbir sey soylemeden gidilmezdi ya aslinda Sen gittin! Beklide buydu dogru olan Bir seyler soyleyip de gitsen ne degisecekti Son ve anlamsiz birkac cumle Olmadi, yapamadim yada seni hak etmiyorum gibi acima tuzlu basacak sacma sapan birkac cumle iste​ Iyi oldu iyi ​ Iyi fakat hicbir sey demeden gittin Boylece daha degerli hissettim kendimi Kiyamadi dedim Cesareti kirilsin istemedi dedim Gozlerime baka baka gidemezdi, olur ya vazgecer kalirdi, kalinca da yapamazdi dedim Ola Ki daha buyuk anlasmazliklar, kirginliklar yasardik, şayet de dehşet ederdik bir gun birbirimizden, dusman olurduk, iyi oldu boylesi dedim Hakliydi dedim Sevginin dorukta oldugu bir anda cekip gitti, askimiz hic bitmeyecek dedim Avuttum kendimi Donmen icin umut biriktirdim gonlumde Bir gun hicbir sey soylemeden doneceksin diye her gun birazcık daha umit ettim Yasayamadigimiz binlerce hayalin ozlemiyle donecektin bir gun bana… Dokunamadin hic bana askla Ve dokunamadim sana ayni tutkuyla SimsIki sarildigimda sana karsilik veremedin bir defa olsun Sen sarildigindaysa ben geride durdum daima Karsilikli ve icten sarilmalara ozlem doluyuz Bunun icin doneceksin bir gun… Her opmek istediginde beni cevabi sacma olan sorularla bunalttim seni Ve ben her opmek istedigimde seni yiğitlik bulamadim Her seyi bir kenara birakip doyasiya opemedik birbirimizi Bunun icin doneceksin bir gun… Ozleyip her telefon actigimda sana kisa ve soguktu konusmalarin Sen her ozleyip aradiginda ise mutlaka altinda bir sey aradim Birbirimizden ote koy yoktu, anlayamadik Ozlemi dindirecek bir konusma bile yapamadik Bunun icin doneceksin bir gun… Beraber aglayamadik Kosamadik el ele sahillerde Izleyemedik gunesin dogusunu, batisini Yagmurda islanamadik Beraber uyuyamadik uyanamadik Oyle cok sey yapamadik, oyle beceriksiz kaldik ancak ozlem doluyuz Yasamak gibi olmekte seninle olmali Sensiz yasamaya hükümlü etsen de beni, sensiz olmeyecegim Hic olmazsa seninle olmek icin bekliyorum seni Iste bunun icin doneceksin bir gun geri…​  

858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt