Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Son On Beş Dakika Özeti - Fatma Barbarosoğlu

Son On Beş Dakika Özeti - Fatma Barbarosoğlu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Son On Beş Dakika Kitap Özeti Fatma Barbarosoğlu
Fatma Barbarosoğlu Kitapları
Son On Beş Dakika Kitap Tanıtım

Son On Beş Dakika

Fatma Barbarosoğlu
· Profil Yayıncılık
· Basım Tarihi : 01 2019
· Sayfa Sayısı : 232

Kitap Özet

Günlerdir; o iki beyaz gömleklinin hikâyesine tanık olan kaç kişiydik, bunu düşündüm Tanıkların her birinin hikâyesini düşündüm İçimizden biri bu ölümü çağırmış olabilir mi diye düşündüm

Zühal'e anlatabilseydim, ölüm üzerine düşünmemin, okumamın sebebi Nermin'i fazla özlemek ile alakalı değil İçimdeki avarelik ile alakalı Ve bu tembellik bir kadından arta kalan tembellik yok Ola Ki bir kadının doldurması gerekirken doldurmadığı haylazlık

Kim kendi hikâyesini bütünüyle bilebiliyor ancak! Her anlatışımızda değişen bir şey hikâyelerimiz Değişirken aynı kalan bir de Giz da burada bakımlı ya Onca değişikliğe karşın benzer kalan nedir? Yaşlanırken ve yaralanırken korumaya çalıştığımız şey nedir?

Karşıma çıkan tüm kadınların yalnızca benim yükümü azaltmak gibi bir görevi olduğu duygusundan kurtulmam gerekiyor

Kadınlar hayatı düzeltmek isterken fazla yaralanıyor Erkekler fragmanların içinde yaşamak istiyor Kabataslak bir özet Fazla tabakalı olmayan Bir hikâyenin bütünlüğü erkeklere fazlasıyla ağır, fazlasıyla sıkıcı geliyor Makineleri tamir edebilen erkekler, yazık ancak hayatı tamir edemiyor Onun için erkekler hayatı bozma haklarının hiç olmadığını bilerek yaşamalı

Fatma Barbarosoğlu'nun kaleminden bir solukta okuyacağınız Son On Beş Dakika ile kendinize ve sevdiklerinize bir adım daha yaklaşacak, hayatınızdaki renklerin ve seslerin bütünleştiğini ayrım edeceksiniz *

858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt