Somon Balığı Tarifi İçin Malzemeler
- 2 parça karadeniz somon balığı
- 2 adet orta boy patates
- 2 adet küçük soğan
- Pulbiber
- Tuz
- Kekik
- Nane
- Zeytinyağı
Somon Balığı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Somon balıklarımızı karıştırma kabına alıyoruz.
- Soğanımızı soyup ikiye bölelim ve kabımıza ilave edelim.
- Patateslerimizi soyup küçük küpler halinde doğruyoruz ve balığın üzerine ilave ediyoruz.
- Zeytinyağı,tuz ve baharatları göz kararı ilave edip güzelce harmanlıyoruz.
- Daha sonra toprak kabımıza malzemelerimizi yerleştirip 200° fırında patatesler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.