Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğuk Kahve (Buz Gibi )

Soğuk Kahve (Buz Gibi )
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Soğuk Kahve (Buz Gibi ) Tarifi İçin Malzemeler

*Soğuk süt
*Filtre kahve yada çözülebilir herhangi bir kahve
*İsteğe bağlı şeker
*İsteğe bağlı krem şanti ve çikolata
*Buz

Soğuk Kahve (Buz Gibi ) Tarifi Yapılışı Soğut süt ve kahveyi iyice karıştırılır ( Ben küçük su şişeşinde çalkalayarak karıştırdım böylece köpük köpük oldu )
Bardağa isteğe bağlı buz eklenir karışım dökülür Krem şanti ve çikolata ile süslenir Krem şantim fazla geldiği için kalanı dolapta muhafaza ettim 12 gün içinde bitirdim

Similar threads

Havalar bir soğuk bir sıcak gitse bile yaz aylarına yakışır buzlu ve kahveli nefis içecek tanımlarını sizler için listeledik. 1. Dalgona Tanımı: 2 tatlı kaşığı granül kahve 1 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı sıcak su 200 ml soğuk süt Bir kaseye kahve, şeker ve sıcak suyu alın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Soğuk Sütlü Kahve Mocha Tarifi İçin Malzemeler *200 ml süt *56 adet kup buz *1 tatlı kaşığı kahve (nescafe kahvesi) *İsteğe göre şeker (ben kullanmıyorum) *Krem şanti (ben hazır tüpte olanlardan kullandım ama siz normal de yapabilirsiniz) *Üzeri için çikolata sos kullanılabilir ama ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kremşantili Soğuk Kahve Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *2 tatlı kaşığı kahve *3 tatlı kaşığı şeker *Buz *Krem şanti *Çikolata sosu Kremşantili Soğuk Kahve Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar yaz aylarının vazgeçilmezi olacak, vazgeçemeyeceğiniz serin bir tarifle karşınızdayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Soğuk Kahve Tarifi İçin Malzemeler 1 büyük bardak soğuk süt ( hangi bardakta sunum yapicaniz ölcüsünde olsun) 1 tatlı kaşığı kahve (nescafe gold kahvesi) 1 tatlı kaşığı şeker (İsteğe göre artırılabilir) Krem şanti (ben hazır tüpte olanlardan kullandım ama siz normal krem santi kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Sıcak havalarda hararetinizi alacak ve tadıyla sizi mest edecek kahveler arıyorsanız hakikat yerdesiniz! Kahve dükkânlarına fahiş fiyatlar ödemeden ister kendinize ister sevdiklerinize süratli ve zahmetsizce kahve hazırlayabilirsiniz. Meskende hazırlayabileceğiniz buz üzere soğuk kahveleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,818Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt