Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sogmus benden

Sogmus benden
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Selamun aleykum, hayirli aksamlar arkadaslar, siteye yeni uye oldum Ast ben kendim turkiyede kalmiyorum yazma seklim birazcık olağandışı gelebilir Yurtdisindanim Sorunlarima cagre ararken google amca burayi tanımlama etti Bir kac sorum olacakti, belki sizin yardiminiz dokunur bana

Nasil anlatsam bilemiyorum, kisaca anlatmaya calisacam, benim bir kizarkadasim var 3 senedir cikiyoruz, nerdeyse 4 sene olacak Simdi ilk iki yıl cok iyi gitti, ucuncu ve dorduncu sene biraz aramazdi sorunlar oldu Sorunlar sunlar Kendi diyisine gore ben kiza sahip cikamiormussum, alaka vermiormussum ve bunlar yuzunden benden sogdunu anlatior bana Simdi bağlı kiza birazcık yargı veriom, benim okulumla ilgili az sorunlar vardi ve bu durumu buna izah ettim Anlayisla karsiladi, oyle sanmistim Ilk uc senem lisede gecti, bunun iki senesi yogun degildi, son senesi baya yogun oldu derslerimi ogrenme felan derken hanimefendi kizmaya basladi bana ilgi vermiorsun diye Ağız Dalaşı ettik ayrilir gibi olduk, ben duzelttim Yani pesinden kostum Biliyorum hata yaptim kosmayacaktim fakat yaptim Bu yıl universiteye basladim ve daha yogun olmaya basladim Ben once kizarkadasimi haftada 4 sefer gorurdum, universiteye basladim iki haftdada bir kere gormeye basladim Bizim burda 8 haftada bir sinavlar olur Gene tartışma ettik ve yeniden ben kostum ardindan Bu kavga bitti derken bi ağız dalaşı daha geldi arkadan, onuda ben gene duzelttim Konustum onunla Gecen hafta gene tartışma ettik, fakat bos bosuna Cok tartismalarimiz oldu bos yere, ben yatistirim derken o kizdi cekip gitti bende arindan kostum Bikeresinde kosmadim, baska biriyle konusmaya baslamis Duydugumda yan bitirmek istedim, bitirdim, butun gun beni aradi aglayarak, dedigine gore beni kiskandirmak istemis, pisman oldu affettim Hatasini anlamisti Iyi guzel derken iste gecen dedigim gibi kavga ettik ve bitirdi, gene bos yere tartışma Anliyorum kavgalar olur, duzeltirsin lakin birbirimizide anlamamiz lazim Oyle boyle derken bugun bulustuk konustuk ve bana dedigi laflar agir geldi bana Dedikleri sunlar

1 Sahip cikamadin bana
2 Sogdum senden
3 Sen istedigim kisi degilsin bosuna baskı beni

Neden sahip cikmadin derseniz, ben ona guvendim Kotu bisey yapmiyacagini zannettim lakin demekki yanilmisim bunu beklemezdim Guvence degilmi iliskinin icindeki ilac, ben guvendim ona fazla ustune varmadim serbest birakdim, hür birakdim dediysem, herseyden haberim olmaliydi, nereye gittigini, kiminle gittigini ama iste tatmin edici bulmamis Simdi dusunuyorum daha sertmi olsaydim, cok gec oldu

Sogma sebebi cok eksik gorusuyoruz İki hafta icinde bir sever ve guzel seyler yapamiyoruz Bu durumu izah ettim, okulumun birinci senesini bitirdikten daha sonra herseyin duzelecegini ve cok muhtesem pilanlarim oldugunu anlattim, bu pilanlarim onu mutlu edecek değin iyi bir pilandi Bekliyemedi Ben nekadar desemde bunu ikimiz icin yapiyorum diye, anlamamis

Istedigim kisi degilsin demesi, sahip cikamamam ve istedigi seylere yapamamam Izah ettigim gibi, cok az gorusuyoruz

Lakin iste guvendigim icin fazlada ustune varmadim ola ki ondan sahipsiz birakmisim gibi olmus olabilir

Sorunum ast daha yeni basliyor, simdi kizarkadasima bugun cicekle gittim, gitmez olaydim diyecem ama gittim, benimle ilk basta konusmak istemedi Son anda ikna ettim geldi, ve durumu anlattim, onu nekadar sevdigimi onun icin herseyi yapacagimi ve yeni bi sayfa acmak istedigimi anlattim Yani birazcık yalvardim onu diye bilirim Bağlı istemedi sonradan cicegi verdim eline onuda istemedi Zorlamis gibi oldum kizi Konusmaya devam ettik, ve sonunda bana, beni 1 hafta arama ve gizli birak dedi Bende tmm dedim razi oldum yeterki aramiz bitmesin dedim Bitmeyecek dedi yalnızca gizli birak dedi Simdi ne yapmaliyim Sogdu biliyorum, fakat duzeltmek icin butun yollari denemeye raziyim Sarildim optum bisey demedi, once istemedi bağlı fakat cicegi verdikten daha sonra yanagindan iki opucuk kopardim ve sarildim sonradan gitti ardindan kostum yanliz birakmayim diye bisey demedi Sevdigini biliyorum lakin emrindeki bekledigi seyler var Okulum yuzunden yapamiyorum, bide 60km sorun var Eksik takintiliyimdir, ilk aski bana ogreten suanki sevdigim kiz Ona nekadar anlatsamda durumum biraz kritik tavsiyelerinize ihtiyacim var ne yapa bilirim Suan 1 hafta aramiyacam, kendi haline birakacam ama ondan daha sonra ne olacak, onu merak ediyorum Bunlari yazarken bana mesaj atti Allaha itimat ol, kuytu uyu, unutmadim seni aklimdasin kalbimdesin ama boyle olmasini istemezdim Geri telefon actim, bana gonlunu ferah tutman icin attim dedi Dedigim gibi seviyordur fakat benim ne yapmam lazim onun icin L