Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı)

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı)
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
soganli-sulu-ekmek-banmali-haslama-kusbasi.jpg

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı) Tanımı İçin Materyaller

  • 700 gram kuşbaşı
  • 2 adet büyük kuru soğan
  • 1 fincan sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 4 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı reyhan

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuşbaşı etimizi düdüklü tencereye alıp üzerine 2. 5 su bardağı kaynar su koyup 25 dakika pişmeye bırakalım.
  2. Etler pişerken öbür sürece geçelim. Soğanları ay formunda doğruyoruz.
  3. Sarımsakları ikiye bölüyoruz tencereye koyup kavuruyoruz.
  4. Pişen etleri kavurduğumuz soğanların üzerine suyuyla birlikte koyup tekrar hepsini kaynamaya bırakalım kısık ateşte.
  5. Özleşen soğanlı et yemeğinin en son baharatlarını ve tuzunu ekleyip ocaktan alıyoruz afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt