Soğanlı Maydonozlu Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna
- 2 adet knor bulyon
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- Karabiber
- Kimyon
- Maydonoz
- Tuz
Soğanlı Maydonozlu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak makarnayı 10 dk tuzlu suda haşlayalım akabinde tencereye yağ koyalım soğan biber salçası sarımsak ve knorr bulyonu kavuralım.
- Daha sonra üzerine 1 yemek kaşığı domates salçasını ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Ardından karabiber ve kimyonu ekleyelim daha sonra makarnaları ekleyelim ve uygunca karıştıralım.
- Daha sonra ocağın altını kapatıp maydanozları ekleyelim bir kere daha karıştıralım ve akabinde servis edelim.