iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kg kuşbaşı kuzu eti
100 gr margarin
1 kg taze soğan
1 çorba kaşığı salça
Nane, tuz
Terbiye için:
2 yumurta sarısı
12 su bardağı yoğurt
HAZIRLANIŞI
Eti yıkayıp tencereye koyun Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun
Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 4 dakika daha kavurun Salça ve naneyi ekleyin Kavurmaya 2 3 dakika daha devam edin 3 su bardağı su ve tuz ekleyin Kısık ateşte pişirin
Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin Yumurta sarısı ve yoğurdu birlikte çırpı Yavaş vavas karıştırarak vemeğe ilave edin
1 kg kuşbaşı kuzu eti
100 gr margarin
1 kg taze soğan
1 çorba kaşığı salça
Nane, tuz
Terbiye için:
2 yumurta sarısı
12 su bardağı yoğurt
HAZIRLANIŞI
Eti yıkayıp tencereye koyun Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun
Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 4 dakika daha kavurun Salça ve naneyi ekleyin Kavurmaya 2 3 dakika daha devam edin 3 su bardağı su ve tuz ekleyin Kısık ateşte pişirin
Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin Yumurta sarısı ve yoğurdu birlikte çırpı Yavaş vavas karıştırarak vemeğe ilave edin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.