 
	Soğan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
- 650-700 gram kırmızı soğan
- 1 lt cam kavanoz
- 200 ml sirke
- 200 ml su
- 2 yemek kaşığı şeker
- Kaya tuzu
Soğan Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları doğrayalım ve kavanoza dolduralım.
- Küçük tencereye sirkeyi, suyu, tuzu ve şekeri koyalım ve altını açıp şeker ve tuz eriyene kadar karıştırarak 5dk kaynatalım.
- Kavanoza dökelim ve kapağını sıkıca kapatıp ters çevirelim.
- Soğuduktan sonra buzdolabına koyalım. 24 saat sonra tüketebilirsiniz….
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
     
									
								