Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şöför ve yolcu

şöför ve yolcu
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
şöför ve gezgin Gezgin müsait bi yerde inmek ister lakin dili sürçer: Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni Kadın: Kızım dur! Ben vereyim benim ki bozuk zaten Kızı: Aman ne olacak sözde nasılsa benimki de bozulacak, ben vereyim!soforveyolcu5c562c0f3ce31pngalt :haha: Haha :haha: Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz Hah cilalı oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: Kızım şurdan bir birey uzatır mısın? Ben kız değilim! Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi Apar topar bindim Şoföre parayı uzatıp, Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp: Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o lahza benim ve şoförün bittiği andı Çok Iyi bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası girift sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler söylediğine sürücü kadını indirirken: Buyrun size değerinde yok ama!:dp47: Gezgin müsait bi yerde inmek ister lakin dili sürçer: Müsait bi yerde iner misiniz? Şoför: Niye sen mi kullancan??? RumeliHisarüstü otobüsüyle Taksim'e içten gidiyoruz Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla: Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim? Bizim sürücü olaya egemen: Alt abi ayıp ettin Al götür senden kıymetli mi İstanbul'dayiz Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,bütün kalkıcak, elemanın biri açtı kapıyı İçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 Eleman hala bir umut sordu: Kaptan, yer var mı? Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım O Kadar dolu olmamasına karşın minibüs hareket etmek üzereydi Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden kesin olan iki dost minibüse bindiBirbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı: Abi bir öğrenci diğer taraftan hayvan alır mısın?  

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt