iltasyazilim
FD Üye
Smoothiede Neymiş Bildiğin Meyveli Müthiş Enerji Veren İçecek Tarifi İçin Malzemeler
*1 adet elma
*2 adet armut
*1 adet kırmızı erik
*1 avuç kiraz
*1 avuç siyah üzüm
*Biraz tarçın
*Bal
*Dövülmüş fındık
*Yoğunluğunu ayarlamak için yoğurt ve süt
Smoothiede Neymiş Bildiğin Meyveli Müthiş Enerji Veren İçecek Tarifi Yapılışı
Arkadaşlar merhabalar Birçok smoothie tarifi okudum ama herbirinde belkide birçoğumuzun evinde bulunmayan meyveler gördüm ve anlamsız olduğuna karar verip kendi usulüme göre yapmayı tercih ettim Sizde evinizde hangi meyveler varsa yapın emin olun tadı bu karışımlarla asla kötü olmayacaktır Tüm malzemeyi blandirdan geçirin ve yoğunluğunu göz kararı anlayacaksınız koyu *isterseniz yoğurdu artırın çok yoğun mu oldu az süt koyun En son balı tarçın fındığı da ekledikten sonrada bi karıştırın bitti gitti Hem siz hem çocuklarınız güvenle afiyetle için
*1 adet elma
*2 adet armut
*1 adet kırmızı erik
*1 avuç kiraz
*1 avuç siyah üzüm
*Biraz tarçın
*Bal
*Dövülmüş fındık
*Yoğunluğunu ayarlamak için yoğurt ve süt
Smoothiede Neymiş Bildiğin Meyveli Müthiş Enerji Veren İçecek Tarifi Yapılışı
Arkadaşlar merhabalar Birçok smoothie tarifi okudum ama herbirinde belkide birçoğumuzun evinde bulunmayan meyveler gördüm ve anlamsız olduğuna karar verip kendi usulüme göre yapmayı tercih ettim Sizde evinizde hangi meyveler varsa yapın emin olun tadı bu karışımlarla asla kötü olmayacaktır Tüm malzemeyi blandirdan geçirin ve yoğunluğunu göz kararı anlayacaksınız koyu *isterseniz yoğurdu artırın çok yoğun mu oldu az süt koyun En son balı tarçın fındığı da ekledikten sonrada bi karıştırın bitti gitti Hem siz hem çocuklarınız güvenle afiyetle için
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.