Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Slm

Slm
0
96

Similar threads

takviye edin tecrübelerinize güveniyorum slm arkadaşlar ben altı aylık evliyim ve birincil defa bu ay adet olmadım şuan 10 gün oldu ve 7 günde idrar testi yaptım negatif çıktı ama sonra yazılanları okudum ve sabahleyin yapmalıymışım ne dek dürüst ben öğle gibi yaptım çok istiyoruz destek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Spiralimi çıkarttım acaba Hamilemiyim gebe kalmışmıyım lütfen yardım edin Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 16 yasinda bir kızım var bu ay gebe kalmak icin spiralimi cikarttirdim 4 eylülde reglimbasladi bitiminde uyumlu olarak eşimle iliski yaşadık bugün evde test yaptım negatif cikti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
düşükmü yaptım acaba çok korkuyorum ;(( slm arkadaşlar korunmadan ilişkiye giriyoruz bebek istiyoruz bu ay kafama takmadım o kadar lakin adet günü 18 inde olmam gerekirken 16sında oldum hiç bir adet belirtisi olmadan ve agrısız kan geldi pembe şekilde sonra kırmızı şekilde agrılarım başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
hamilelik belirtisi idrar olabilir mi slm ben kan ilacı kullanıyorum aynı zmanda normalde 9 gün adet olmama karşın gecen ay 3 gün adet oldum kahverengi bi şekilde evde sabahleyin idrarı ile tast yaptım ikinci çizgi fazla silik çıktı kan testmde negtif çikti bu ay idrarım koyu sarı lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bir an önce muhakkak olmak istiyorum Merhaba arkadaşlarbiranonceeminolmakistiyorum5c4b629eee85falt Aranıza yeni katıldım 14 Ağustos'ta gebelik testi yaptım Fazla çıktı T çizgisi kırmızı değil fakat koyu pembe bir renkteydi Resimdekinden daha koyu yani 1548444316 1548444316...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt