Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

skidrow hakkında

skidrow hakkında

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhabalar
İnternetten 2 tane oyun indirdim biri prototip2 diğeri de invision
İnvisionun içinde skidrow isminde bir dosya çıktı Bu dosyayı ne winrar açıyor nede çalışan bir dosya

Prototip oyununun içindede skidrow adında bir klasör var İçinde de skidrowini diye bir dosya var Ne yapmam gerek bu oyunları kırmak için ??

Similar threads

Merhabalar internetten inversion diye bir oyun indirdim daemonn toools ile bilgisayarıma kurdum Ancak steam is not running diye bir hata veriyor skidrow diye bir ***** dosyası var onuda üzerine 2 kez tıkladığımda sistem bilgisi açılıyor ne yapacağımı bilemiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Arkadaşlar oyunu iso olarak indirdim içinden rar çıktı onun içinde bidaha rar ve password adlı bi dosya çıkan rarı açtım password istiyor sonra password olan dosyayı açtım bir kaç site var içinde ama sitelerde açılmıyor :S çözebiLecek varmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Öncelikle merhabalar Sorunsuz bir şekilde 29part indirdim,çıkan dosya tek parça ve 34 gb büyüklüğünde oldu ve deamon tools üsülü kurulumu gerçekleştirdim,sonrada masaüstündeki oyunun ikonuna tıkladığımda şu şekilde bişi çıkıoyor ve uzun bi süre bu şekilde bekliyor, (2farklı key denememe rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Dosya sıkıştırma nasıl yapılır? Windows xp ile Nasıl Dosya Sıkıştırılır Winzip ile Nasıl Dosya Sıkıştırılır Winrar ile Nasıl Dosya Sıkıştırılır Dosya Sıkıştırma Elinizde 1000 sayfalık bir dosya olduğunu düşünün Bu dosyayı diğer bir yere götüreceksiniz Diskete kaydetmeyi düşündünüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Arkadaşlar dün de oyunu açamadığım hakkında bir konu açmıştımOnu çözdüm, hatta anlatayım kısacaBen defalarca girmeye çalışıp defalarca Programı Kapat hatası aldığım sırada oyunun klasörü içinde Erroradında bir txt dosyası gözüme çarptıAçtım, içinde değişik şeyler ve locAmerican yazıyorduO txt'yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt