Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sızı

Sızı
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagessizi5add1f78c3605

Gecer Sandım

Gecer, biter ve gider, Bitti gitti dediklerimden olur dedim Dingin bir sabaha uyanır, yuzumu hayalinle yıkarım, beni doyurur gokyuzu sandım Doyumsuz gozlerim, en tepeye sana dikmişti gonlunu Bunun farkında bile değildik

Farkına varmadan yola cıkmıştın Sozlerinde bir kadın vardı; guclu… Sozlerindeki kadın sana ozel bir cığırtkanlığı ustlenmiş, seni yıkıp gitmiş, sana tezat duşmuş ama senindi Ben olamazdım o, değil mi?

Başkasıydı, başkalaşmıştım belki de sana…

Sozlerin guruhunda bir acı sızlar sevdiğim Sozlerin derinden işlenmiş yaraları vardır Erkeğe gore, bir hikayenin kadındır acılar, kadına gore, arta kalan anılar… Bana ve sana gore, bizsiz kalan cumleler Kac sabah daha cetrefiline takılacak sızının? Sabahlarımı kim doyuracak soyle! Kim yuyup yıkayacak gunlerimi? Guneşimi kimin eline bıraktın gittin? Bu gidişin, bu anlamsızlığın, şikayet halin, ismini bile dilime nazar eylediğim uzaklığın, hangi sebebin verdiği acıya gebe? Hangi gunduzgeceye benim kadar gebe?

Şimdi giden sensin, kalan ben… Gozlerini mihr bırak, nikahına al gonlumu yeniden… Giderken acıttıklarını gostermeyeceğim kimseye Eski usul koynumda taşıyacağım resmini Birlikte izlediğimiz filmlerdeki gibi, kotuleri devşireceğim duşumdeki cehenneme…

Duşumdeki cehennem, yokluğun İsyan kokan cumleler Rabbinden başkasını yakın bellemeyen evler… Sensizliğin ozetini buyurdu buyukler ve

Oldu, dediler…

Yuz suremeye toprağın hani?

Asude Zeynep Toprak​

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt