Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizde benim gibi, ''nasıl olsa ana okulunda öğrenir'' demeyin

Sizde benim gibi, ''nasıl olsa ana okulunda öğrenir'' demeyin
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sizde benim gibi, ''nasıl olsa başlıca okulunda öğrenir'' demeyin anaokulunda ingilizce nasıl öğretilir süngerden yapılan etkinlikler Esas okulu öncesinde çocuklarımızla beraber yapacağımız eğlenceli etkinlikler onların gelişimlerini olumlu yönde etkilerken,maharet kazanmalarını sağlayacaktırSizlerle paylaşacağım bu etkinlikler belli başlı okuluna başladıklarındada yaptıkları etkinlikler arasında var arkadaşlarAma çocuk okula başlamadan el becerisini ne kadar geliştirirse okula başladığında daha tez adapte olmakta zorlanmayacak,okula gitmek ona daha keyif verecektirBir anne olarak böyle düşünüyorum Ben oğluma anasınıfına başlamadan önce içten sürükleyici makas tutmasını ve resim yapmasını bile öğretmemiştimHiç fotoğraf yapamıyorduAsıl okuluna başlayınca makas tutmayı öğrendi fakat zaman aldıOkulda yaptıkları faaliyetlere baktığımda hala yamuk yumuk kestiği oluyorHerkezin çocuğu fantastik resimler yaparken benim oğlum fotoğraf namına anca anlamadığım şekiller ve çizgiler çiziyor,bana gösteriyorduNe dek yaptığı devlete ait anlamasamda hoş olmuş diyebiliyordum yalnızcaÇizdiği şeyin ne olduğunu söylemezse anlayamıyordumBir benim oğlumun resmine bakıyor,birde okul öncesi bol bol resim yapan arkadaşımın kızının resmineO anki üzgünlüğümü anlatamamÜzüntüm becerememesinden dolayı yok,ona bu becerisini kazandıramamış olmmdan dolayıydı Yeni yeni artık anlayabileceğim şekilde konut,çiçek ve çöp adam resmi yapabiliyorAma ben okula başlamadan önce nasılsa başlıca okuluna başlayınca yapar,öğrenir demeyip,bu becerisini geliştirmesinde oğluma tezgâhtar olup ilgilenebilseydim, şimdiye dek o küçük elleri harika makasta kullanabilir,resimde yapabilirdi Size tavsiyem belli başlı okulu öncesi bu yeteneklerini geliştirmesinde tezgâhtar olmanızİşinizi bırakın,çocuğunuzu yanınıza alın,biri size diğeri çocuğunuza iki resim kağıdı alıp boyalarla beraber fotoğraf çizinOnların düş gücünü geliştirin Ayrıca çocuğunuzun içe kapanık ve bir sorunu olduğunu düşünüyorsanız resim yaptırabilirsiniz Çocuğunuz içindeki duyguları kağıda dökecektirSorunun kaynağına çizdiği resimle ulaşabilirsiniz Bu çalışmalar,bir takım sebeplerden nedeniyle çocuğunu asıl okuluna gönderemeyen annelerede çocuklarının el becerisini kazandırmaları konusunda asistan olacaktır 1548759319 1548759319 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311d748c2sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311d748c2 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311d748c2 Oyun Hamurları Renkli hamurları sıkmak, yuvarlamak, çekiştirmek, kesmek ve en önemlisi ona aklındaki şekli vermeye çalışmak çocuklar için büyük misafir etme kaynağıdır Onların üç boyutlu düşünmelerini sağladığı gibi, el becerisini de geliştirir Dikkat edilmesi gereken tek şey hamurları satın alırken minik çocuklara yerinde olup olmadığını denetlemek 1548759319 1548759319 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311d9d9e2sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311d9d9e2 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311d9d9e2 İp Boyası Öbür boylarda ve kalınlıklardaki ipleri, renkli renkli boyayarak veya onları boyanın içine daldırarak büyük kağıtların üzerinde dolaştırmak, çocuklara öbür bir etkinlik olarak gelecektir Hatta boyalı ipleri iki kağıdın arasına koyup, ipleri çekerek daha öbür şekiller meydana getirmek onların hayalgüçlerini daha da geliştirecektir id 1548759319 1548759319 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311da4becsizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311da4bec sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311da4bec Pastel Boyalar Pastel boyalarla fotoğraf yerine getirmek bütün çocukların hoşuna giden bir şeydir Boyaları sadece düşey uygulamak yerine enlemesine de kullanarak badana yapmaları sağlanabilir Özellikle kağıdın altına dokulu yüzeyler koyup badana gerçekleştirmek onlar için eğlenceli ve farklı gelecektir 1548759319 1548759319 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311dabca4sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311dabca4 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311dabca4 Sünger Boyası Hazırda satılan şekilli süngerleri veya evdeki fazla süngerleri öbür şekillerde kesip kullanarak sünger boyası yapılabilir Süngerleri kesmek bile çocuklara haz verirken, onları boyayarak veya boyaya batırarak, kağıda basmak çok daha heyecanlı gelecektir bununla birlikte değişik şekiller yapabilmek için akıllarındaki tüm fikirleri kullanacaklardır 1548759319 1548759319 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311e2966dsizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311e2966d sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311e2966d Kolaj Kolaj çalışmalarında aklınıza gelebilecek her türlü araç gereç kullanılabilir Kağıtlar, gazeteler, kumaşlar, ipler, tüyler, yapraklar, fotoğraflar, makarna ve fasulye gibi kuru bakliyatlar Hepsini düz kalın bir kağıda yapıştırarak öbür dokular almak ve onları belki de boyayarak renklendirmek, değişik fikirlerin de ortaya çıkmasına neden olacaktır 1548759319 1548759319 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311e30e43sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311e30e43 sizdebenimgibinasilolsaanaokulundaogrenirdemeyin5c50311e30e43 Parmak Boyası Dokunmanın zevkini parmaklarının ucunda hissetmek ve boyaları parmakları ile ezmek çocukların en sevdiği etkinliklerdendir Bu eğlenceli olayı daha da hareketlendirmek için hoş bir alışılmış müzik açıp, boyalı parmakları kağıt üstünde dans eder gibi gezdirmek daha da zevkli olacaktır Yine boyaların çocuklar için sağlıklı olup olmadığına uyarı edilmelidir ​  

858,505Konular
982,754Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt