Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sizce tpsizmiyim ??

sizce tpsizmiyim ??
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaşlar kızmayın lakin ben liseye geçtim ve fazla asosyal birisiyim34 tane arkadaşım var fakat ayda 12 kere buluşuyoruz günümün çoğunu pc başında geçiriyorum ve sizce tipsizmiyim?
İşte fotolarım;
http:**************photomyimages130554282
http:**************photomyimages708img0213hu
??

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar ben 16 yaşındayımKüçüklüğümden beri lise çağına dek daima dışlandım artık arkadaşlarım var kendi çapımda lakin Her Girdiğim Ortamda Çekiniyorum Defalarca KasıyorumOrtamım oldukca açılacağımı söylüyolar fakat ortam yaratamıyorum çünkü bir girdiğim ortama her tarafta girmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşında kendimce asosyal ve sevgilisi olamayan bir erkeğim gelin size neden böyle düşündüğümü anlatayım Ilk okulu devlette okudum arkadaş çevrem iyi gibiydi fakat orta okulda 6 7 8 de hepsinde okul değiştirdim ve devletteki çocuklarla ilişkimi kaybettim6 7 8 de özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3sınıftan beri pc kullanıyorum şu lahza 16 yaşımdayım bir sürü hack sitesinde moderatör olarak çalıştım ama artık buna bitirmek istiyorum arkadaşlar cok fazla vaktimi pc de geçiriyorum buna fazla az engel oluyorum çevremde bir sürü güzel kız var ve bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ben 15 yaşındayım liseye gidiyorum 1yılda servise yazılmıştım benimle benzer serviste bir kız vardı işte aramızda hiç sohbet değil yani lakin tanıyorum yani kim oldugunu nerede oturdugunu biliyorum işte o zamanlar bişey yoktu fakat acilen aynı sınıfa geldik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ben fazla asosyal bir insan dünyam yalnızca bilgisayar oyunlarından ibaret (oyun endüstrisinde kim iyi kim fena benden sorulur okulda pek yani ) sınıfta bir kız var bana yakın oturuyor sayılır sınıfta bütün aradığım birey diyebilirim ama konuşamıyorum yani sınıfta bişey sorsa anında ben atlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,556Konular
982,096Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt