iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım sabahları staja gitmek için 8 gibi evden cıkıyorum bundan 4 gün önce evden cıktım otobüse bindim sonradan bi daha aşağı duraktan yeşil gözlü benimle akran böylece hoş bi kız geldiki kalbim durdu nefesm kesildi bütün karsıma oturdu ona bakamıyordum cok degişik duygular olustu aşık olmustum camdan dısarı bakarken kızın bana baktıgını görebiliyordum ben ona bakınca baska yerlere bakıyordu 23 gün daima durakta onu bekledim benzer arabaya bindik onun indigi durakta iniyordum fakat indigimizde ortam cok kalabalık oluyor ve konusamıyorm sakin biyerde olsa konusucam fakat yapamıyorum kızı takip ettim calıstıgı yere girdi sonradan bende staja gittim 3 gün devam etti ama artık konusmak istiyorum sanırım onu takip ettigmide anladı bir sabah durakta yanıma geldiginde konusmayı planlıyorum sizce nasıl başlamalıyım ? gidip otobüset yanına oturup konussam sizce nasıl olur görüşlerinzi almak istiyorum ve onu sevdigimi ne zaman söylemeliyim yerinde bi zamanda bi cafede bulusmayı istemeyi düşünüyorum veya sahilde yürüyelim dicem kabul ederse oralarda anlatmak istiyorum sizce uygunmu ?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.