Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sizce ne yapmalıyım?

sizce ne yapmalıyım?
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
arkadaşlar ben puan acısından iyi derece bir lisede 9 sınıf oğrencisiyim fakat sevgilimin olmaması beni uzuyor ve arkadaşlar arasında daha az zekiymiş gibi gorunuyoumtipsiz olduğumu duşundum icin de kızlarla konuşmuyorum şimdi benim sevgilimin olmaması saf gibi gorunmemden mi yoksa kızlarla iyi ilişki kuramamdan mı kaynaklanıyor?bir kız seviyorum ve ona karşı hicbirşey yapmadan cıkma teklifi ettim hayır dedişimdi nasıl olsa benle kimse cıkmaz diyip hic kız tavlamamaya calışmamak benim icin daha mantıklısaf gibi gorunuyorum fakat saf olduğumu duşunmuyorum iq m 140 cıktı goruşlerinizi bekliyorum

Similar threads

arkadaşlar ben puan açısından iyi derece bir lisede 9 derslik öğrencisiyim lakin sevgilimin olmaması beni üzüyor ve arkadaşlar aralarında daha az zekiymiş gibi görünüyoumtipsiz olduğumu düşündüm için de kızlarla konuşmuyorum hemen benim sevgilimin olmaması saf gibi görünmemden mi yoksa kızlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar her şey liseye geçmemle başladı eskişehirde bir anadolu lisesinde okuyorum birincil senemde ilk günlerimde önümde bi kız oturuyodu ilk günlerde anladım bişiler hissettiğimi ama kesin değildim günler geçiyordu ben azıcık hiperaktifim bi de böyle nedense insanları kendime yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
arkadaşlar bir cıktığım vardı x adında aramızdaki mesler fln yoktu birbirimizi seviyor ve hiçbir kusurumuz yoktru yanlızca kız arada ben kızmıyım die küçük yalanlar söylüyordu ve benzer okulda olduğumuz için arklarınla beraber takılıyor ben gelmessem gelmiyordu yanlız kalaım die herzaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
arkadaşlar biras uzun olucak ama yardımlarınızı bekliyorum,öyle doldumki 1 yıl önce okulda görmüştüm,sınıfıma gelmişti para bozdurmaya,kafamı kaldırdıgımda o yüzü gördümarkadaşlarım aracılıgıyla msn adresini istemiştim aradan 1 hafta geçti dost olmuştukk,aramız iyiydiadı tugba bahsettigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt