Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce Ne Yapmalıyım

Sizce Ne Yapmalıyım
0
197

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bugun 3 senedir tanınma fırsatı buldugum ve aşık oldugum kıza ondan hoşlandıgımı söledim oda bana yeni bir ilişkiden çıktığını söyledi zamana ihtiyacı oldunu söyledi ve bu zamana değin dost kalabilirz dedi al buyur hemen şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Bugun 3 senede tanıma fırsatı buldugum kıza ondan hoşlandığımı söledim oda bana yeni bi ilişkiden çıktığını ve zamana ihtiyacı olduğunu söledi bu geçen zamanda arkadaşlığımıza devam edlim dedi napam hemen Ben
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
bir gün konusurken ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi ondan hoşlandıgımı daha önce söylemiştim ona sizce ne yapmalıyım böyle kardes kardes, dost arkadaş takılmak beni cok asap ediyor bundan böyle! sizce ne yaparsam onun bu düşüncesini değiştirebilirim su da var emrindeki kızlar bir şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ya benim hayattım da fazla şuana değin sevdiğim teki kişiye ben tanışmadan teklif etmiştim ve tahmin edileceği gibi kabul etmediSonra kızla dost olduk fakat ben yeniden arkadaşken kıza teklif ettim ve kız 3 gün düşündü ve sonun zorda olsa kabul edemeyeceğini söyledi bende dost olalım ama ben bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Abilerim,ablalarım yardımınıza muhtacım hepinize birşey danışmak istiyorumAbilerim,ablalarım diyorum çünkü daha 15 yaşındayımNeyse sorunuma gelince;aşık olduğum bir kız var ve ben bu kızla çok bir arkadaşlık kurdumBu bahsettiğim kızın 2 en yakın arkadaşı ilede çıktımBen bu kıza başlatmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
merhaba arkadaşlar , Ben 1 yıl önce bir kıza nerdeyse hiç konuşmadan seni seviyorum diyerek bir aptallık yapmıştım ve kız uzun ilişkiden çıktığını seni arkadaş olarak görüyorum gibi cümlelerle inkar etti beni ve aradan 9 ay geçtikten daha sonra 3 ay önce yani bana bitmiş yazmaya başladı sohpet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt