Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce herşey düzelir mi?

Sizce herşey düzelir mi?
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhabalar arkadaşlar önceki konularimdan beni bilirsiniz fakat ben yinede özet geçmek istiyorum

Ben bi kiza cok asik oldum karsi komşumuz bir de ablam yasinda aşk işte bide birincil aşk
Çok baglandim bir sürü olaylar geçti onu rahatsiz ettim hep askimi ispatlama gerisinde gezdim ne olacaksa çocukluk işte yaşım şuan 17 ye girmek üzereyim o zamanlar 15 civariydim durum mahkemeye taşındı 3 ay daha sonra mahkemem var birkaç hafta önce mekani cennet olsun dedemi kaybettik ailesi geldiler taziye dilediler abisiyle konuştum başın sağolsun falan dedi bende sağol abi dedim kusura bakma size çok rahatsızlık verdim daha baştan etmez dedim inşallah dedi ondan sonra cikarken elimi uzattım selamlastik tekrardan kusura bakmayin dedim şaşırdı güldü birazcık sorun yok sen iyi olursan biz hepimiz iyi oluruz dedi baristik derhal mahkemeye yakin bir vakit abisiyle yüzyüze konuşup kardesinin sikayetini geri almasini isteyeceğim sizce bu konu kapanir mi?
Not : ben bu konuyu aslında kafamda bitirdim arkadaşlar o kiz artik bir yerde benim ablam sayilir

858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt