Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu?

Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu?
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Okulda benzer sınıftayız ben tavır açmadan kendisi konuşma açıyor, aralıksız bana bakarken yakalıyorum tabii bende bakmıyorum bakıp yüzümü çeviriyorum Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu? Ben bambaşka bir kızdan hoşlanıyorum Gerçi bundan böyle o kadar fazlada hoşlandığım kız değil hevesim geçti Lakin benden hoşlanan bir kızlada birlikte olmam, istemem Birgün karşıma çıkıp hislerini anlatırsa diye çekiniyorum Her Zaman kaçıyorum ondan

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Sırık konuya girmek istiyorum Lise 3 öğrencisiyimAynı sınıfta olduğum bir kızı seviyorumYaklaşık 7 aydır ondan hoşlanıyorum lakin gidipte ona açıklacak cesareti bulamadım Derslerde olsun tenefüste olsun daima gözlerinin içine bakıyorum 2 3 sn bakıştıktan sonra gözlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Efendiler bayanlar bir sorum var Bir kız var bana cok yakın davranıyorServisteyiz ben birincil binenlerdenim işte gidiyorum en arkaya oturuyorum o kızda ta gelip yanıma oturuyor benle muhabbet kurmaya çalışıyor tenefüslerde beni keserken 5 6kere yakaladım durduk yere nbr burak benimle niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Lise 1 öğrencisiyim Bir kız arkadaşım var hemen kankayız aramız ve ben ondan hoşlanıyorum Geçen gün yola bu arada durup dururken Sen kendini çok minik görüyosun doğrusu sen çok yakışıklı bir çocuksun üstelik birçok kişi beraber gezdiğimiz için bizi sevgili sanıyo dedi Ben milletin ne dediğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Merhaba arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var sizi sıkıştırmak istemem kısa ve öz yazıcam Hoşlandığım kız benden 1 yaş büyük 10sınıfta ben ise 9sınıftayım Okulda Rock grubumuz var orda bass gitarcıyım kız ise solist o kadar pek kızdan hoşlanmaya başladım Bugün bahçede oturduk bir takım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt