Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıyırma Uşak Yöresine Ait (Taze Fasulye)

Sıyırma Uşak Yöresine Ait (Taze Fasulye)
0
46

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
siyirma-usak-yoresine-ait-taze-fasulye.jpg

Sıyırma Uşak Yöresine Ait (Taze Fasulye) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg sıyırmalık taze fasulye
  • 1 miktar tuz
  • 3-4 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 2-3 yemek kaşığı toz tarhana

Sıyırma Uşak Yöresine Ait (Taze Fasulye) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Fasulyemizi güzelce yıkayıp kılçıklarını almadan bir tencereye koyuyoruz. Üzerine su ve tuz ilave edip kaynatarak pişiriyoruz.
  2. Daha sonra suyunu süzerek soğumaya bırakıyoruz. Bir tavada zeytinyağında küçük doğranmış sarımsaklarımızı hafiften kavuruyoruz. Bu esnada tarhanamızı da dökerek 1-2 dakika daha sarımsakla beraber kavuruyoruz.
  3. En son olarak porselen bir tabağa aldığımız fasulyemizin üzerine tarhanalı sarımsağımızı gezdirerek servis ediyoruz.
  4. Fasulyemizin kılçıklarını yerken sıyırarak yiyoruz. Afiyet olsun.
Sıyırma Uşak Yöresine Ait (Taze Fasulye) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt