Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siyah Üzüm Suyu

Siyah Üzüm Suyu
0
94

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
siyah-uzum-suyu.jpg

Siyah Üzüm Suyu Tanımı İçin Materyaller

• 1 kg çöplerinden ayrılmış siyah üzüm
  • 2 litre kaynamış su
  • 1 karanfil
  • Yarım kabuk tarçın

Siyah Üzüm Suyu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 2 litre kaynar suya ayıklanmış 1 kg siyah üzüm konur.
  2. 30 dakika kaynatılır. İçine 1 karanfil, yarım kabul tarçın atılır.
  3. Serin bir yerde 1 gün bekletilir. Bir şişeye süzülür.
  4. Buzdolabında saklanır. Servis edilir. Afiyet olsun!???? ????.
Not: Meyvenin tüm özü suya geçiyor, ziyan olmaması ismine uygun bir yerde suyunu sürdüğünüz üzümleri kuşlara yem olarak verebilirsiniz. ????

Similar threads

Siyah Üzüm Suyundan Şekersiz Muhallebi Tanımı İçin Gereçler Siyah üzüm (yaklaşık bir kilo kullandım, daha sağlıklı olması sebebiyle şeker kullanmadım, şekersiz olarak tüketmeyi tercih etmezseniz muhallebiyi yaparken 1 su bardağı ekleyebilirsiniz)1 buçuk~2 litre su Muhallebi için; 1 litre üzüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Taze Üzüm Hoşafı Tanımı İçin Materyaller 1 kg üzüm1 su bardağı toz şeker2.5 litre suİsteğe nazaran çubuk tarçınİsteğe nazaran 2 yada 3 adet karanfil atılabilir ben kullanmıyorum Taze Üzüm Hoşafı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Evvel üzümleri güzelce yıkayıp tenceremize alıyoruz. 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Lezzetli Siyah Üzüm Reçeli Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo siyah üzüm250 gram şeker Lezzetli Siyah Üzüm Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Siyah üzümü güzelce yıkayıp ,dalından üzümlerini ayırıp bir kaba dolduruyoruz. İçine şekeri ekleyip 1-2 saat normal oda sıcaklığı olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Enerji İçeceği Tarifi İçin Malzemeler 4 kg siyah üzüm1 kg karadut1 kg vişne5 tane karanfil2 litre suYarım su bardağı bal Bal koymak istemeyenler şeker koyabilir Damak tadınıza göre tadarak ayarlaya bilirsiniz Bu ölçülerde malzemeye 2 bardak şeker yeterli Enerji İçeceği Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Kokulu Üzüm Suyui İçin Malzemeler 1 kg kokulu siyah üzüm4 lt su400 gr şeker1 çay kaşığı limon tuzu Kokulu Üzüm Suyui Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Üzümleri saplarından ayırıyoruz. Güzelce yıkayıp tencereye ekliyoruz suyunu ekliyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz. Kaynamaya başlayan suya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt