Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siyah Fasulye Salatası Tarifi

Siyah Fasulye Salatası Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
1 kase haşlanmış siyah fasulye
İstediğiniz salata malzemesi

Siyah fasulye buldum, hemen araştırdım Google amca şöyle dedi:
Bütün fasulyeler faydalıdır, ama hiçbiri siyah fasulye kadar beyin gücünüzü arttırmaz Beyne çok faydalıdır Demir oranı çok fazladır Antioksidan etkisi çok güçlüdür
Siyah Fasulye tüketimi kalp hastalığı riskini azaltır Kan şekeri düzeylerini kontrol eder Kolon kanseri riskini düşürür Anemi önler Vücutta demir ve kalsiyum uygun düzeyde korur Düşük yağ ve kolesterol düzeylerini normale getirir ve korur Et ve süt ürünleri kolesterol sorunları için azaltmak olan diyet dengelemek için, tüm baklagiller gerekli protein günlük miktarda sağlayan sağlıklı bir alternatiftir Siyah fasulye bitkisel besinler arasında iyi kaynaklarıdır İşte böyle mucize bir bakliyat
? Aslında uzun uzun tarif yazmaya gerek yok Evdeki salata malzemelerinden güzel bir salata yapıp, bir avuç haşlanmış fasulye ekleyin
?Fasulyeyi akşamdan ıslatıp, siyah suyunu birkaç kere yıkayıp, haşlıyoruz Çok koyu suyu oluyor, süzüyoruz Salatalarımıza bir avuç kadar ekliyoruz Ben tüm paketi haşlayıp hazırladım Bir avuçluk paketler yapıp buzluğa attım, salata yapacağım zaman sabahtan çıkarırım Bu şekilde çok pratik, deneyin, hepinize şifa olsun

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt